К56 Ковальчук, Тетяна Іванівна. Менеджмент та маркетинг у громадському харчуванні. Тлумачний термінологічний словник (англійська, російська та українська мови) [] / Т. І. Ковальчук. - К. : Центр учбов. л-ри, 2008. - 208 с. - Перелік термінів: с. 191-206. - ISBN 978-966-364-593-3 : 030.00 грн, 032.50 грн
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія Аннотация: Тлумачний термінологічний словник англійською, російською та українською мовами. Держатели документа: ЖОУНБ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Д71 Доцяк, Віра Сисоївна. Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів [] : підручник / В. С. Доцяк, Л. О. Стременко, І. В. Стременко. - К. : Вища шк., 1998. - 519 с. : рис., табл., фото. кол. - Дод.: с. 513-517. - ISBN 5-11-004724-3 : 21.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Організація--Навчальні видання Громадське харчування--Кулінарія--Навчальні видання фывфывфыв: підприємства масового харчування -- організація обслуговуванння відвідувачів -- столовий посуд -- цінність продуктів харчування -- овочеві страви -- грибні страви -- рибні страви -- м'ясні страви -- молочні страви -- кулінарна обробка продуктів -- бульйони -- гарячі страви -- холодні закуски -- гарячі закуски -- десертні страви -- напої -- пунш -- крюшон Аннотация: Характеристика основних типів підприємств масового харчування, класифікація барів і буфетів. Особливості приготування різноманітних страв та змішаних напоїв, зокрема забутих - класичних. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Стременко, Людмила Олександрівна; Стременко, Інна Володимирівна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |