E75 Esko, Wendy. Introducing Macrobiotic Cooking [Текст] / Wendy Esko ; forew. by Aveline Kushi ; ill. by Bonnie Harris . - Tokyo ; New York : Japan Publications, 1978. - 144 p. : il. - App.: p. 135-139. - Gloss.: p. 140-142. - Ind.: p. 143-144 . - ISBN 0-87040-458-X : 010.00 грн ІРЦ "Вікно в Америку"
Рубрики: Кулінарія Дієти--Макробіотика фывфывфыв: КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ -- КУЛИНАРНЫЕ РЕЦЕПТЫ Аннотация: Here is a responsible and lucid introduction to the preparation of natural and organic foods by one of the nation`s most promising macrobiotic teachers. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Kushi, Aveline \forew. .\; Harris, Bonnie \ill.\ Экземпляры всего: 1 ІН (1) Свободны: ІН (1) |
K97 Kushi, Michio. Macrobiotic Diet [Текст] / Michio Kushi, Aveline Kushi; ed. by Alex Jack. - Rev. and enl. ed. - Tokyo ; New York : Japan Publications, 1993. - 440 p. - Gloss.: p.373-378. - Ind.: p. 389-400. - ISBN 0-87040-878-X : 018.00 грн. ІРЦ "Вікно в Америку"
Рубрики: Дієти--Макробіотика фывфывфыв: раціональне харчування -- рациональное питание -- диеты Аннотация: Microbiotic Diet has become the bible for people interested in a healthy way of eating centered around whole, grains, fresh vegetables, and other whole, unprocessed foods. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Kushi, Aveline; Jack, Alex \ed.\ Экземпляры всего: 1 ІН (1) Свободны: ІН (1) |