664.6(075)
Т-38


   
    Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв [] : підручник / В. Ф. Петько [та ін.] ; за ред. О. І. Гапонюка. - К. : Центр учбов. л-ри, 2007. - 432 с. : табл., рис. - Л-ра: с. 423-424. - ISBN 978-966-364-488-2 : 64.80 грн, 67.50 грн грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   Макарони--Виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи

   Кондитерське виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
історія хлібопечіння -- дозатори -- тістомісильні апарати -- хлібопекарські печі -- макаронне устаткування -- кондитерське устаткування
Аннотация: Класифікація, будова, принцип дії і правила експлуатації технологічного устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництва.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Петько, Володимир Феодосійович; Гапонюк, Олег Іванович; Петько, Євгеній Володимирович; Ульяницький, Анатолій Володимирович; Гапонюк, Олег Іванович \ред.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)

36.86я72
Л84


    Лунин, Олег Григорьевич.
    Технологическое оборудование предприятий кондитерской промышленности [] : учебник / О. Г. Лунин, А. И. Драгилев, А. Я. Черноиванник. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 383 с. : рис., табл. - Лит.: с. 381. - 0.95 р.
ББК 36.86я72
Рубрики: Кондитерське виробництво--Обладнання--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
кондитерское производство -- кондитерские машины -- кондитерські машини -- кондитерские аппараты -- кондитерські апарати -- кондитерские поточные линии -- кондитерські потокові лінії -- переработка сырья -- переробка сировини -- производство карамели -- виробництво карамелі -- производство конфет -- виробництво цукерок -- производство шоколада -- виробництво шоколаду -- производство мармелада -- виробництво мармеладу -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- упаковка кондитерских изделий -- пакування кондитерських виробів
Аннотация: Сведения о кондитерском технологическом оборудовании общего и специализированного назначения, устройство машин и аппаратов, принцип их работы.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Драгилев, Абрам Иосифович; Черноиванник, Алексей Яковлевич
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)