М 54 Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів [] / В. В. Вітвіцький [та ін.]. - К. : Украгропромпродуктивність, 2007. - 480 с. : табл. - (Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"). - ISBN 966-8785-15-0 : 036.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Економіка--Наукові видання М'ясні продукти--Виробництво--Наукові видання фывфывфыв: норми праці -- нормы труда -- продуктивность -- продуктивність Аннотация: Методика розрахунку норм продуктивності для м'ясопереробних підприємств. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Вітвіцький, В.В.; Ковальчук, В.І.; Полонська, О.М.; Максимчук, М.А. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С 74 Справочник по разделке мяса, производству полуфабрикатов и быстрозамороженных готовых мясных блюд [] / [Б. Е. Гутник и др.] ; под ред. Б. Е. Гутника. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 344 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 339-340. - Предм. указ.: с. 341-342. - 1.40 р.
Рубрики: М'ясні продукти--Виробництво--Довідкові видання фывфывфыв: мясные продукты -- мясные субпродукты -- м'ясні субпродукти -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- пищевое сырье -- харчова сировина -- крупнокусковые мясные полуфабрикаты -- великокускові м'ясні напівфабрикати -- мясокостные полуфабрикаты -- м'ясокісткові напівфабрикати -- бескостные полуфабрикаты -- безкісткові напівфабрикати -- рубленые полуфабрикаты -- рублені напівфабрикати -- контроль качества мясопродуктов -- контроль якості м'ясопродуктів Аннотация: Характеристика, основные требования к сырью, материалу, используемым в производстве мяса и мясопродуктов, рецептура, требования к готовой продукции. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Гутник, Борис Ефимович; Генералов, Николай Федорович; Юрина, Валентина Федоровна; Шигаева, Нина Константиновна; Гутник, Борис Ефимович \ред.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |