К59 Козлов, Володимир Миколайович. Усім про молоко [] / В. М. Козлов. - Київ : Урожай, 1990. - 268 с. : рис., табл. - ISBN 5-337-00646-0 : 0.60 р.
Рубрики: Молоко--Популярні видання Молочні продукти--Популярні видання фывфывфыв: питне молоко -- кисломолочні продукти -- вершкове масло -- морозиво -- молочні страви -- молочні напої Аннотация: Найцінніший продукт харчування - молоко, речовини, що містяться в ньому, їх значення для харчування різних груп населення. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 3 АБ (2), ВВ (1) Свободны: АБ (2), ВВ (1) |
М32 Мастаков, Николай Николаевич. Технология тепловой обработки молока [] : учеб. пособие / Н. Н. Мастаков. - Киев : Выща шк., 1990. - 167 с. : рис., табл. - Прил.: с. 161-162. - Лит.: с. 163-164. - ISBN 5-11-001820-0 : 0.30 р.
Рубрики: Молоко--Навчальні видання фывфывфыв: коровье молоко -- коров'яче молоко -- охлаждение молока -- охолодження молока -- пастеризация молока -- пастеризація молока -- стерилизация молока -- стерилізація молока -- сепарирование молока -- сепарування молока -- производство кисло-молочных продуктов -- виробництво кисломолочних продуктів -- производство сыра -- виробництво сиру -- производство масла -- виробництво масла -- производство мороженого -- виробництво морозива Аннотация: Характеристика молока, изменение его составных частей при охлаждении и нагревании в производстве различных видов цельномолочных продуктов. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Кондрасій, Л. Наукове обгрунтування оцінки показників якості молока-сировини [] / Л. Кондрасій, О. Якубчак> // Тваринництво України. - 2015. - N 7. - С. 10-14 : рис., табл., фот. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Молоко фывфывфыв: якість молока -- кислотність молока -- точка замерзання молока Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Якубчак, О. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |