Д27 Дейнеко, Людмила Вікторівна. Харчова промисловість України: ефективність використання виробничих ресурсів та кадрового потенціалу [] / Л. В. Дейнеко, Е. І. Шелудько ; Нац. акад. наук України, ДУ "Ін-т економіки та прогнозування НАН України". - Київ : Ін-т економіки та прогнозування НАН України, 2013. - 119, [1] с. : іл. - Літ.: с. 95-98. - Дод.: с. 103-115. - ISBN 978-966-02-6997-2 : 20.00 грн Пам'яті Вчителя - П. П. Борщевського
Рубрики: Харчова промисловість--Економічний потенціал--Дослідження--Україна--Наукові видання Персонал--Управління--Дослідження--Україна--Наукове видання фывфывфыв: виробництво харчових продуктів -- переробна промисловість -- сировинна база харчової промисловості -- експорт продовольства -- імпорт продовольства -- торгівля харчовими продуктами -- індекси харчового виробництва -- виробничі потужності -- інноваційні технології -- кадровий потенціал підприємства Аннотация: Проблеми ефективного використання виробничого та кадрового потенціалу харчової промисловості, тенденції та закономірності розвитку галузі в умовах сучасних трансформаційних процесів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Шелудько, Елла Ігорівна; Національна академія наук УкраїниДУ "Інститут економіки та прогнозування НАН України" Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |