Б94 Бухгалтерський облік в торгівлі та ресторанному господарстві [] : навч. посібник / Г. В. Блакита [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Вінниц. торг.-екон. ін-т. - К. : Центр учбов. л-ри, 2014. - 286, [2] с. : табл. - Глосарій: с. 227-242. - Л-ра: с. 243-250. - Дод.: с. 251-286. - ISBN 978-617-673-267-9 : 63.00 грн
Рубрики: Ресторани--Бухгалтерській облік--Навчальні видання для вищої школи Торгівля--Бухгалтерський облік--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: форми торгівлі -- формы торговли -- підприємства торгівлі -- предприятия торговли -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- облік товарних операцій -- учет товарных операций -- облік реалізації товарів -- учет реализации товаров -- облік товарних запасів -- учет товарных запасов -- облік переоцінки товарів -- учет переоценки товаров -- облік тари -- учет тары -- облік повернення товарів -- учет возврата товаров -- облік товарних витрат -- учет товарных затрат -- облік придбання сировини -- учет производства сырья -- облік виробництва продукції -- учет производства продукции -- облік доходів -- учет доходов -- облік фінансових результатів -- учет финансовых результатов -- облік витрат -- учет затрат -- облік поповнення товарів -- учет пополнения товаров Аннотация: Теоретичні основи з обліку господарських операцій на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства, практичні навички відображення в обліку товарних операцій. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Блакита, Г. В.; Гладій, І. О.; Дзюба, О. М.; Бровко, О. Т.; Міністерство освіти і науки України; Київський національний торговельно-економічний університет; Вінницький торговельно-економічний інститут Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
К26 Карпенко, Р. В. Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Р. В. Карпенко, В. М. Кузнецов, Н. Г. Салогуб ; М-во освіти і науки України. - Харків : Світ Книг, 2018. - 287, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 260-261. - Дод.: с. 262-287. - ISBN 978-966-2678-37-6 : 144.00 грн
Рубрики: Ресторани--Бухгалтерській облік--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: господарський облік -- торгові обчислення -- документація торгових процесів -- нормативно-технологічні процеси -- ціноутворення -- калькуляція -- процентні обчислення -- облік касових операцій -- інвентаризація продуктів -- інвентаризація тари -- інвентаризація столової білизни -- інвентаризація посуду Аннотация: Організація діяльності ресторанного господарства, понять про господарський облік, матеріальну відповідальність, принципи організації обліку, ціноутворення. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Кузнецов, В. М.; Салогуб, Н. Г.; Міністерство освіти і науки України Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |