Т 19 Тарасенко, Ігор Іванович. Устаткування закладів ресторанного господарства (механічне) [] : опорний конспект лекцій / І. І. Тарасенко ; ред. О. В. Паніматченко. - К. : КНТЕУ, 2010. - 57 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 57. - 41.00 грн
Рубрики: Ресторани--Обладнання--Навчальні видання фывфывфыв: механічне устаткування -- сортувально-калібрувальне устаткування -- очищувальне устаткування -- мийне устаткування -- подрібнювальне устаткування -- різальне устаткування -- місильно-перемішувальне устаткування -- дозувально-формувальне устаткування -- пересувне устаткування -- монтаж механічного устаткування Аннотация: Різноманітні за принципом дії і конструктивним виконанням устаткування ресторанів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Паніматченко, О. В. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |