А 87 Архіпов, Віктор Віталійович. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - К. : Центр навч. л-ри, 2007. - 382 с. - ISBN 966-8347-48-X : 037.00 грн
Рубрики: Ресторанна справа--Кулінарія--Рецептура--Навчальні видання фывфывфыв: продукція ресторанів -- продукция ресторанов -- рецептура блюд -- качество ресторанной продукции -- якість ресторанної продукції -- контроль якості -- контроль качества -- асортимент блюд -- органолептичний контроль -- органолептический контроль Аннотация: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги безпеки і контроль якості. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Іванникова, Т.В.; Архіпова, А.В. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Ф 27 Фатов, Михаил Федорович. 1000 блюд ресторанной кухни [] / М. Ф. Фатов, В. В. Холодков. - Москва : Экономика, 1985. - 296 с. : рис. - 1.20 р.
Рубрики: Ресторанна справа--Кулінарія--Рецептура--Практичні посібники фывфывфыв: ресторанное дело -- кулинария -- холодные блюда -- холодні страви -- супы -- супи -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из круп -- страви з круп -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из дичи -- страви з дичини -- гарнири -- гарниры -- соусы -- соуси -- напитки -- напої -- мучные блюда -- борошняні страви Аннотация: Книга обобщает опыт старейших кулинаров страны по приготовлению известных и многих забытых блюд. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Холодков, Виктор Васильевич Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |