Б18 Байлик, Станислав Иванович. Гостиничное хозяйство: проблемы, перспективы, сертификация [] : учеб. пособие / С. И. Байлик. - Киев : ВИРА-Р, 2001. - 208 с. - Лит.: с. 207. - ISBN 966-7808-01-0 : 22.20 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання фывфывфыв: гостиничные сети -- готельні мережі -- характеристика гостиниц -- характеристика готелів -- гостиничные услуги -- готельні послуги Аннотация: В работе рассмотрена типологическая характеристика гостиниц по уровню комфорта и функциональному признаку. Разработаны приемы размещения гостиниц в планировочной структуре города. Проанализированы принципы построения гостиничных сетей в Украине и за рубежом. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
М21 Мальська, М. П. Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) [] : підручник / М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич ; Львів. нац. ун-т ім. І. Франка. - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 303, [1] с. : табл. - Л-ра: с. 239-244. - Дод.: с. 244-303. - ISBN 978-617-673-162-7 : 63.00 грн
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання фывфывфыв: розвиток ресторанного господарства -- развитие ресторанного хозяйства -- управління підприємствами -- управление предприятиями -- виробництво продукції ресторанного господарства -- производство продукции ресторанного хозяйства -- структура виробництва -- структура производства -- технологія процесів обслуговування -- технология процессов обслуживания -- організація обслуговування туристів -- организация обслуживания туристов -- якість обслуговування -- качество обслуживания -- якість послуг -- качество услуг -- якість ресторанної продукції -- качество ресторанной продукции -- стандартизація -- стандартизация -- сертифікація -- сертификация Аннотация: У підручнику розглянуто теоретичні, технологічні та організаційно-прак-тичні засади організації ресторанної справи. Висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств ресторанного господарства, організації процесів обслуговування, а також особливості обслуговування туристів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Гаталяк, О. М.; Ганич, Н. М.; Львівський національний університет імені Івана Франка Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1) |
М38 Машир, Надія Пилипівна. Ресторанний сервіс та секрети гостинності [] : навч. посібник / Н. П. Машир, А. П. Пасюк. - 2-ге вид., допов. і випр. - К. : Кондор , 2015. - 390, [2] с. : рис. - Л-ра: с. 390. - ISBN 978-966-2781-69-4 : 350.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Пасюк, А. П. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Бойко, М. Суб'єктивні технології у готельному бізнесі [] / М. Бойко> // Вісник Київск. нац. торг.-екон. ун-ту. - 2016. - N 4. - С. 104-113. - Л-ра в кінці ст. . - ISSN 1727-9313 Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес фывфывфыв: суб'єктні технології -- субъектные технологии -- споживач -- потребитель -- готельна послуга -- гостиничная услуга -- лояльність -- лояльность -- клієнтська база -- клиентская база -- європейський індекс -- европейский индекс Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М84 Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2-е вид. - Київ : Ліра-К, 2016. - 386, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386. - ISBN 978-966-2609-12-7 : 160.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: ресторан -- бар -- кафе -- їдальня -- буфет -- ресторанні послуги -- готельні послуги -- виробничі приміщення -- торгові приміщення -- столовий посуд -- столова білизна -- меню -- карти напоїв -- банкетне обслуговування -- банкет-фуршет -- банкет-весілля -- кейтерингове обслуговування -- музичне обслуговування -- транспортне ресторанне обслуговування -- туристичне ресторанне обслуговування Аннотация: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Новікова, О. В. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К56 Ковешніков, Володимир Сергійович. Організація готельно-ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Ковешніков В. С., Матвієнко А. Т., Разметова О. Г. - Київ : Ліра-К, 2018. - 563, [1] с. : іл., табл. - Покажч.: с. 456-462. - Літ.: с. 463-466. - Дод.: с. 467-563. - ISBN 978-617-7605-31-6 : 414.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання фывфывфыв: готельне господарство -- індустрія гостинності -- управління готелем -- послуги гостинності -- обов'язки персоналу готелів -- обслуговування людей з інвалідністю -- управління безпекою готелю -- управління персоналом готелю -- готельний маркетинг -- товарно-матеріальні ресурси -- інженерно-технічна служба готелю -- ресторанне господарство -- продукція ресторанного комплексу -- обслуговування туристів Аннотация: Організація готельного та ресторанного господарства: сутність, зміст основних детермінант готельного господарства, класифікація та типізації засобів розміщення ресторанів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Матвієнко, Анатолій Тихонович; Разметова, Олена Григорівна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
О-75 Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [] : навч. посіб. / Л. О. Радченко [та ін.]. - Харків : Світ книг, 2018. - 287, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 274-275. - Дод.: с. 276-287. - ISBN 978-966-2678-05-5 : 90.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи Гостинна індустрія--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: підприємства ресторанного господарства -- обслуговування іноземних туристів -- харчування іноземних туристів -- форми обслуговування туристів -- обслуговування банкетів -- дипломатичні прийоми -- дипломатичний протокол -- банкет-прийом -- вимоги офіційних прийомів Аннотация: Організація обслуговування іноземних туристів в закладах ресторанного господарства: детальний опис процесів обслуговування, визначено основні правила та вимоги. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Радченко, Л. О.; Пивоваров, П. П.; Новікова, О. В.; Льовшина, Л. Д. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Брич, В. Я. Методологічні підходи до оцінки якості туристичних та готельно-ресторанних послуг [] / В. Я. Брич, В. І. Охота> // Інвестиціі: практика та досвід. - 2018. - N 18. - С. 22-25. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Туристична індустрія--Послуги--Оцінка Ресторанно-готельний бізнес фывфывфыв: туристичні послуги -- готельно-ресторанні послуги -- кількісні показники -- якісні показники -- стандарти -- система управління якістю Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Охота, В. І. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1) Свободны: ПЧЗ (1) |
Т86 "Туризм: міжнародний досвід та національні пріоритети", міжнародна науково-практична інтернет конференція (2 ; 2020 ; Житомир). Матеріали II Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Туризм: міжнародний досвід та національні пріоритети", 22 травня 2020 р. [] / М-во освіти і науки України, Житомир. облдержадмін., Житомир. нац. агроекол. ун-т, Uniwersytet Papieski Jana Pawla II w Krakowie [та ін. ; редкол.: О. А. Опалов (голова) та ін.]. - Житомир : ЖНАЕУ, 2020. - 53, [4] с. : іл., табл., рис. - Літ. в кінці ст. - Зі змісту: Архітектурне "обличчя" міста як складова туристичних ресурсів (на прикладі архітектурних об'єктів Житомира) / С. Д. Марченко. - ISBN 978-617-7684-38-0 : 60.00 грн
Рубрики: Туризм--Наукові видання Ресторанно-готельний бізнес --Наукові видання Сільський туризм--Наукові видання фывфывфыв: місцеві видання -- туристична галузь -- туристичний бізнес -- фахівці у сфері туризму -- сільський туризми -- туристичні ресурси -- екотуризм -- зелений туризм Аннотация: [Представлено матеріали доповідей ІІ науково-практичної інтернет-конференції "Туризм: міжнародний досвід та національні пріоритети"]. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Марченко, С. Д.; Опалов, Олександр Анатолійович \ред.\; Любіцева, Ольга Олександрівна \ред.\; Шищенко, Петро Григорович \ред.\; Бондаренко, Едуард Леонідович \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Житомирська обласна державна адміністрація; Житомирський національний агроекологічний університет; Uniwersytet Papieski Jana Pawla II w Krakowie Экземпляры всего: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |
О-64 Організація готельно-ресторанної справи [] : навч. посіб. / [В. Я. Брич та ін.] ; за заг. ред. В. Я. Брича ; М-во освіти і науки України, Терноп. нац. економ. ун-т. - Київ : Ліра-К, 2020. - 482, [2] с. : іл., рис., табл. - Авт. зазнчено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 472-482. - ISBN 978-617-7844-16-6 : 340.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Брич, В. Я.; Банєва, І. О.; Барна, М. Ю.; Божук, Т. І.; Брич, В. Я. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Тернопільський національний економічний університет Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |