М50 Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу [] : навч. посібник для вищ. навч. закл. / Г. Б. Мунін [та ін.] ; під заг. ред. М. М. Поплавського, О. О. Гаца ; Нац. акад. наук України, Рада по вивч. продуктивних сил України, Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. - К. : Кондор, 2008. - 460 с. : рис., табл. - Дод.: с. 426-447. - Л-ра: с. 448-758. - ISBN 978-966-351-172-6 : 76.00 грн, 72.00 грн, 73.00 грн, 82.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Менеджмент--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: готельні послуги -- операційний менеджмент -- інформаційні технології -- антикризовий менеджмент -- реорганізація готелів -- стратегічний менеджмент -- маркетинг готельного бізнесу -- безпека готелів -- корпоративний менеджмент -- ресторанне господарство -- товарно-матеріальні запаси -- ресторанний сервіс -- готельний бізнес -- управлінський контроль -- менеджмент персоналу -- набір персоналу -- добір персоналу -- адаптація персоналу -- навчання персоналу -- сфера послуг -- управління готелем -- інтернет-бронювання -- готельно-ресторанний бізнес -- реклама готелів -- медіапланування -- паблік рілейшнз -- безпека туристів -- пожежна безпека готелів -- складське господарство -- кейтеринг Аннотация: Сучасна теорія менеджменту готельного і ресторанного бізнесу. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Мунін, Г. Б.; Карягін, Ю. О.; Роглєв, Х. Й.; Руденко, С. І.; Поплавський, М. М. \ред.\; Гац, О. О. \ред.\; Національна академія наук України; Рада по вивченню продуктивних сил України; Київський наіональний університет культури і мистецтв Экземпляры всего: 5 ЧЗ (1), ФОНД (2), ВВ (2) Свободны: ЧЗ (1), ФОНД (2), ВВ (2) |
Н59 Нечаюк, Лідія Іванівна. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [] : навч. посібник / Л. І. Нечаюк, Н. О. Нечаюк. - 3-тє вид. - К. : Центр навчальної л-ри, 2009. - 344 с. : табл., граф. - Дод.: с. 316-343. - ISBN 978-966-364-933-7 : 86.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Менеджмент--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: готельно-ресторанне підприємство -- менеджмент господарського управління -- послуги готелів -- мотивація і стимулювання -- контроль готельних підприємств -- функції менеджменту -- якість кулінарної продукції -- планування готельно-ресторанних підприємств -- прогнозування зміни прибутку -- фактори зовнішнього середовища -- фактори внутрішнього середовища -- стратегічне планування -- мережеве планування -- економічні методи менеджменту -- кадровий потенціал -- комунікації Аннотация: Сучасна теорія менеджменту та її застосування у готельно-ресторанному бізнесі. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Нечаюк, Наталія Олександрівна Экземпляры всего: 3 ФОНД (1), ВВ (1), ЧЗ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1), ЧЗ (1) |
Н59 Нечаюк, Лідія Іванівна. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [] : навч. посібник / Л. І. Нечаюк. - Київ : Центр навч. л-ри, 2006. - 348 с. : рис., табл. - Дод.: с. 317-347. - ISBN 966-364-165-7 : 27.50 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Менеджмент--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: готельно-ресторанне підприємство -- управління підприємством -- послуги готельно-ресторанних підприємств -- мотивація і стимулювання -- планування прибутку і рентабельності -- управлінські рішення -- кадровий потенціал -- комунікації Аннотация: Сучасна теорія менеджменту у готельно-ресторанному бізнесі. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Нечаюк, Наталія Олександрівна Экземпляры всего: 3 ВВ (1), ЧЗ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ЧЗ (1), ФОНД (1) |