664.3:658.562(075.8)
М 54


   
    Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [] : навч. посібник / за ред. Л. М. Крайнюка. - 2-е вид., перероб. і допов. - Суми : Унів. кн., 2009. - 300 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.297-299. - ISBN 978-966-680-404-7 : 045.00 грн
УДК
ББК 36-1Я73
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Твариннництво--Жири рослинні--Контроль--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
якість харчової продукції -- органолептична оцінка -- спектроскопія -- потенціометричний аналіз -- хроматографія -- якість м'ясної продукції -- контроль молочної продукції -- якість рибної продукції -- контроль яєчної продукції -- контроль жирової продукції -- технохімічні лабораторії -- акредитованные лаборатории
Аннотация: Методи оцінки якості продукції тваринного походження та рослинних жирів, що звстосовуються в процесі її контролю.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Черенко, О. І.; Димитрієвич, Л. Р.; Зіборова, Л. Г.; Крайнюк, Л. М.; Бондарчук, В. М.; Крайнюк, Л. М. \ред.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)