636(075)
О-75


   
    Основи технологій виробництва продукції тваринництва [] : практ. посібник для студ. вищ. навч. закладів / [М. Ф. Кулик [та ін.] ; за ред. М. Ф. Кулика, Т. В. Засухи]. - Київ : Сільгоспосвіта, 1994. - 432 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 425-427. - ISBN 5-7987-0335-5 : 3.00 грн., 15.00 грн.
Примечания об особенностях:
Пр. деф.: відсутні 429-430 с.
УДК
ББК 45я73
Рубрики: Тваринництво--Продукція--Виробництво--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
продукція тваринництва -- будова організму тварин -- кормова база -- племінна робота -- технологія утримання тварин -- технологія заготівлі кормів -- технологія виробництва молока -- технологія виробництва яловичини -- потреба в кормах -- технологія виробництва свинини -- технологія виробництва продукції вівчарства -- технологія виробництва яєць -- технологія виробницва м'яса птиці -- конярство -- виробництво продукції кролівництва
Аннотация: Технології заготівлі кормів та виробництва молока, м'яса, яєць, вовни та інших продуктів тваринництва.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кулик, Михайло Федорович; Засуха, Тетяна Володимирівна; Юрченко, Василь Климентійович; Солодкий, Микола Олександрович
Экземпляры всего: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)

636/639(075.8)*М
І-66


   
    Інноваційні інженерні технології виробництва продукції тваринництва [] : навч. посібник / Д. А. Дерев'янко [та ін. ; ред. Л. В. Якубовська] ; М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т. - Житомир : ЖНАЕУ, 2020. - 463, [1] с. : табл., рис. - Літ. в кінці ст. - ISBN 978-617-7684-43-4 : 220.00 грн
УДК
ББК 45.73
Рубрики: Тваринництво--Продукція--Виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   Сільськогосподарська продукція--Технології--Інновації--Навчальні видання для вищої школи

   
фывфывфыв:
місцеві видання -- сільське господарство -- аграрний сектор -- сільськогосподарська продукція -- агровиробництво -- агрономія -- аграрна економіка -- агроінженерія -- птахівництво -- фермерство
Аннотация: Наведено методичні рекомендації лабораторно-практичних робіт, із дисципліни надано матеріали основних тем програм, охоплено широке поле питань будови і принципів роботи технічних засобів для підготовлення кормів та інженерних рішень, обладнання і технологій годівлі, догляду та утримання тварин і різних кормових раціонів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Дерев'янко, Дмитро Аксентійович; Сукманюк, Олена Миколаївна; Чичилюк, Сергій Богданович; Дерев'янко, Олексій Дмитрович; Якубовська, Л. В. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Поліський національний університет
Экземпляры всего: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)