Н19 Назаренко, Валентина Олексіївна Формування якості товарів [Текстььь] : навч. посібник / В. О. Назаренко, А. П. Кайнаш. - К. : Центр учбов. л-ри, 2012 - . Ч. 2. - 2013. - 296 с. : табл. - Л-ра: с. 268-271. - Дод.: с. 272. - ISBN 978-617-673-215-0 : 86.00 грн
Рубрики: Продовольчі товари--Якість--Властивості--Навчальні видання Товарознавство--Продовольчі товари--Властивості--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: якість харчових жирів -- якість молочних товарів -- якість ковбасних виробів -- якість м'ясних копченостей -- якість м'ясних консервів -- якість м'ясних напівфабрикатів Аннотация: Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів тваринного походження та харчових жирів, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Кайнаш, Алла Петрівна Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
М25 Мардар, Марина Ромиківна. Товарознавство. Товари тваринного походження [] : навч. посіб. / М. Р. Мардар, А. Я. Камінський, Ф. Є. Дубровін ; [за ред. М. Р. Мардар]. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 294, [2] с. : табл., рис. - (Вища освіта в Україні). - Термінолог. покажч.: с. 291-292. - Літ.: с. 293-294. - ISBN 978-617-574-035-4 : 180.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Властивості--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: молочні товари -- морозиво -- сири -- молочні консерви -- яєчні товари -- м'ясні товари -- жирові продукти -- рибні продукти -- субпродукти -- ковбасні вироби -- копчені рибні товари -- ікра Аннотация: Товарознавча класифікація та характеристика основних груп товарів тваринного походження. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Камінський, Анатолій Яковлевич; Дубровін, Феофан Євлампійович; Мардар, Марина Ромиківна \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |