Т19 Тарасюк, Галина Миколаївна. Потенціал підприємств харчової промисловості Житомирської області: основні тенденції та планування розвитку [] : монографія / Г. М. Тарасюк ; М-во освіти і науки України, Житомир. держ. технол. ун-т. - Житомир : ЖДТУ, 2008. - 277, [3] с. : табл., рис. - Бібліогр. в кінці розд. - Дод.: с. 180-274. - ISBN 978-966-683-148-7 : 51.00 грн, 41.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Економіка--Житомирська область--Наукові видання Харчова промисловість--Економіка--Україна--Наукові видання Житомирська область--Харчова промисловість--Економіка -- Наукові видання фывфывфыв: місцеві видання -- местные издания -- планування потенціалу підприємства -- планирование потенциала предприятия -- виробничий потенціал підриємства -- производственный потенциал предприятия -- трудовий потенціал підприємства -- трудовой потенциал предприятия -- експортний потенціал підприємства -- экспортный потенциал предприятия Аннотация: Дослідження сутності планування діяльності підприємства, потенціалу підприємства, положення його планування в умовах ринку, основні проблеми та перспективи розвитку потенціалу підприємств харчової промисловості України та Житомирської області. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Харчова промисловість 4.02.08; Міністерство освіти і науки України; Житомирський державний технологічний університет Экземпляры всего: 3 ФОНД (1), КР (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), КР (1), ВВ (1) |
В15 Валінкевич, Наталія Василівна. Організаційно-економічна модернізація підприємств харчової промисловості в умовах інноваційної економіки: проблеми теорії та практики [] : монографія / Н. В. Валінкевич ; М-во освіти і науки України, Житомир. держ. технол. ун-т. - Житомир : ЖДТУ, 2014. - 437, [3] с. : табл., рис. - Дод.: с. 403-437. - Бібліогр. в кінці розд. - Бібліогр. в підрядковій прим. - Зі змісту: Проблеми та сучасний стан розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області ; Модель прогнозування модернізаційних зрушень у виробництві продукції підприємств (на прикладі підприємств цукрової промисловості Житомирської області). - ISBN 978-966-683-397-9 : 35.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Економіка--Україна--Наукові видання Харчова промисловість--Організація виробництва--Житомирська область--Наукові видання Житомирська область--Харчова промисловість--Організація виробництва -- Наукові видання фывфывфыв: місцеві видання -- местные издания -- модернізація підриємств -- модернизация предприятия -- харчова промисловість Житомирщины -- пищевая промышленность Житомирщины -- цукрова промисловість Житомирщини -- сахарная промышленность Житомирщины Аннотация: [У монографії досліджено генезис змісту модернізації підприємств, проблеми, необхідність та можливості впровадження організаційно-економічної модернізації на підприємствах харчової промисловості. Ряд розділів присвячено розвитку харчової промисловості в Житомирській області]. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Організація і розвиток науки у краї 11.02; Міністерство освіти і науки України; Житомирський державний технологічний університет Экземпляры всего: 2 КР (1), ВВ (1) Свободны: КР (1), ВВ (1) |
Х22 Харчишина, Олена Володимирівна. Формування організаційної культури в системі менеджменту підприємств харчової промисловості [] : монографія / Харчишина Олена Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2011. - 289, [1] с. : рис., табл., портр. - Літ.: с. 257-269. - Дод.: с. 270-289. - У змісті: Особливості сучасного стану та тенденції розвитку галузі харчової промисловості Житомирської області. - ISBN 978-966-485-095-4 : 35.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Економіка--Україна--Наукові видання Харчові підприємства--Управління--Україна--Наукові видання Харчова промисловість--Житомирська область--Наукові видання Житомирська область--Харчова промисловість -- Наукові видання фывфывфыв: місцеві видання -- местные издания -- організаційна культура підприємства -- организационная культура предприятия -- культура організації -- культура организации -- корпоративна культура -- корпоративная культура -- обряди організації -- обряды организации Аннотация: Дослідження теоретичних засад організаційної культури в контексті сучасної парадигми менеджменту, аналіз сучасного стану галузі харчової промисловості України та Житомирської області, проблеми і перспективи формування організаційної культури в системі управління підприємствами харчової промисловості України. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Національний університет харчових технологій Экземпляры всего: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |