А 35 Аз-Буки-Веді тваринника [] : навч. посібник / В. А. Бурлака [та ін.] ; ЖДУ ім. І. Франка. - Житомир : Рута, 2007. - 436 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 432. - Дод.: с. 430-431. - ISBN 966-8059-91-3 : 025.00 грн
Рубрики: Підсобне господарство--Тваринництво--Розведення і племінна справа--Годівля і утримання тварин Харчове виробництво фывфывфыв: Свійські тварини -- Дрібне тваринництво -- Виробництво молока -- Домашня птиця -- Харчові страви з продуктів тваринництва -- Радіонукліди в організмі тварин -- Використання відходів фермерського господарства -- МІСЦЕВІ ВИДАННЯ Аннотация: Організація підсобного господарства, утримання, годівля, запобігання захворюванням тварин, безвідходне виробництво продуктів тваринництва, рецепти страв Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Бурлака, В.А.; Кривий, М.М.; Шевчук, В.Ф.; Давидов, Є.А.; Борщенко, В.В.; Павлюк, Н.В.; Сукненко, Т.М.; Хом'як, І.В.; Бурлака, В.А. \загал. ред.\ Экземпляры всего: 6 ФОНД (5), ВВ (1) Свободны: ФОНД (5), ВВ (1) |
М 69 Михальські, Торстен Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів [] / Торстен Михальські, Франк Ліліє, Анжеліка Досін. - Л. : ПАІС, 2006. - 336 с. : рис., табл. - Перелік ключ. слів.: с. 321-326 . - ISBN 966-7651-44-4 : 200.00 грн
Рубрики: Харчове виробництво Якість продукції фывфывфыв: критерії якості -- Європейський харчовий кодекс -- стандарти на продукти харчування -- системи управління якістю -- система якості НАССР -- верифікація Аннотация: Європейське законодавство стосовно продуктів харчування, практичні рекомендації зі створення систем управління якістю. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Ліліє, Франк; Досін, Анжеліка Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С 40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання для вищої школи Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати Аннотация: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович Экземпляры всего: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
З-41 Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [] : підручник / під ред.: О. І. Шаповаленко, О. М. Сафонової. - Х. : Еспада, 2008. - 544 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5 : 075.40 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання Сільськогосподарська продукція--Навчальні видання фывфывфыв: харчові продукти -- харчові добавки -- борошняні продукти -- хлібобулочні вироби -- макарони -- виробництво крупів -- крупи -- рослинна олія -- цукор -- плодово-ягідні продукти -- м'ясна сировина -- ковбасні вироби -- молокопродукти -- технологія сиру -- морозиво -- яйцепродукти -- комбікорма Аннотация: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Шаповаленко, О. І. \ред.\; Сафонова, О. М. \ред.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |