Н19 Назаренко, Валентина Олексіївна Формування якості товарів [Текстььь] : навч. посіб. / В. О. Назаренко, О. П. Юдічева, В. А. Жук ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - Київ : Центр учбов. літ., 2012 - . Ч. 1. - 385, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 384-385. - ISBN 978-611-01-0295-7 : 63.00 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Якість--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: якість зерноборошняних товарів -- якість овочів -- якість овочевих консервів -- якість фруктів -- якість швидкозаморожених фруктів -- якість крохмалю -- якість цукру -- якість кондитерських товарів -- якість смакових товарів Аннотация: Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів рослинного походження, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Юдічева, Ольга Петрівна; Жук, Валентина Анатоліївна; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |