З-91 Зубар, Надія Миколаївна. Теоретичні основи харчових виробництв [] : підручник / Н. М. Зубар. - Київ : Кондор, 2020. - 302, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 301-302. - ISBN 978-617-7939-15-2 : 310.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Харчові продукти--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: закономірності харчових технологій -- властивості харчових виробництв -- процеси харчових виробництв -- біохімія харчових технологій -- мікробіологія харчових технологій -- білки харчових продуктів -- ліпіди харчових продуктів -- вуглеводи харчових продуктів -- якість харчових продуктів Аннотация: Харчові виробництва: технологічні процеси, функціонально-технологічні властивості основних нутрієнтів та перетворення їх при виробництві харчової продукції. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |