М 54 Методичні положення та норми продуктивності для хлібопекарського виробництва [] / В. В. Вітвіцький [та ін.]. - К. : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2006. - 328 с. : табл. - (Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"). - ISBN 966-8785-27-4 : 027.00 грн
Рубрики: Економіка харчової промисловості--Наукові видання Хлібопекарське виробництво--Наукові видання фывфывфыв: трудовий процесс -- трудовой процесс -- норми продуктивності -- нормы продуктивности -- випікання хліба -- хлебопечение Аннотация: Норми продуктивності і часу на виробництво хлібобулочних виробів. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Вітвіцький, В.В.; Ковальчук, В.І.; Ковальчук, І.С.; Полонська, О.М. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П75 Придатність вітчизняних сортів хмелю до використання їх у пивоварінні та хлібопеченні [] : (наук.-метод. рек.) / Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т сіл. госп-ва Полісся НААН ; [уклад. Л. В. Проценко та ін.]. - Житомир : Рута, 2019. - 48 с. : рис., табл. - Літ.: с. 46-48. - ISBN 978-617-581-405-5 : 60.00 грн
Рубрики: Пивоварне виробництво--Методичні посібники Хлібопекарське виробництво--Методичні посібники фывфывфыв: місцеві видання -- хмелярство -- харчова промисловість -- біологічноактивні сполуки -- сорти хмелю -- пивоварні -- хлібопечення Аннотация: Рекомендації розроблені на основі узагальнення результатів наукових досліджень біохімічної оцінки та технологічних випробувань хмелю найбільш поширених вітчизняних сортів, виробленого в хмелепідприємствах України. Обґрунтовано вибір сорту хмелю для пивоваріння, хлібопечення та фармакології з наданням смако-ароматичних властивостей та характеристик, сформованих на основі хіміко-технологічних критеріїв даних сортів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Проценко, Л. В. \уклад.\; Рижук, С. М. \уклад.\; Ляшенко, М. І. \уклад.\; Свірчевська, О. В. \уклад.\; Національна академія аграрних наук України; Інститут сільського господарства Полісся НААН Экземпляры всего: 2 КР (1), ФОНД (1) Свободны: КР (1), ФОНД (1) |
Місевич, М. А. Удосконалення якості продукції за рахунок факторів виробництва [] / М. А. Місевич, О. О. Залужна> // Агросвіт : наук.-практ. журнал. - 2020. - N 22. - С. 78-85 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Навчальні видання фывфывфыв: конкурентоспроможність хлібної продукції -- якість хлібної продукції -- стандартизація хлібної продукції -- сертифікація хлібної продукції Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Залужна, О. О. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
З-43 Зверева, Лидия Федоровна. Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства [] / Л. Ф. Зверева, З. С. Немцова, Н. П. Волкова. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 416 с. : рис., табл. - Прил.: с. 400-411. - Лит.: с. 412. - 0.95 р. Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Навчальні видання фывфывфыв: хлебопекарное производство -- сырье хлебопекарного производства -- сировина хлібопекарського виробництва -- технология производства хлеба -- технологія виробництва хліба -- качество хлебных изделий -- якість хлібних виробів -- пищевая ценность хлебных изделий -- харчова цінність хлібних виробів -- ассортимент хлебных изделий -- асортимент хлібних виробів -- хранение хлеба -- зберігання хліба -- хранение кондитерских изделий -- зберігання кондитерських виробів -- технохимический контроль -- технохімічний контроль Аннотация: Состав и технологические свойства сырья, замеса теста, выпечки изделий, хранения хлеба. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Немцова, Зинаида Сергеевна; Волкова, Нина Петровна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |