П 19 Пасхавер, Б. Ціни виробництва і споживання продовольчого ринку [Текстььь] / Б. Пасхавер> // Економіка України : Політико-економічний журнал Мін-ства економіки України, Мін-ства фінансів України та Нац. Академії Наук України. - К. : Преса України, 2007. - N 12. - С. 51-60 . -
фывфывфыв: продовольче споживання -- продовольчий ринок Держатели документа: ЖОУНБ Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ФП (1), ВВ (1) Свободны: ФП (1), ВВ (1) |
Ч-46 Череп, А. В. Діяльність підприємств промислово-фінансових груп харчової промисловості в ринкових умовах господарювання [] : монографія / Череп А. В., Потопа Г. Д., Брутян К. С. - Київ : Кондор, 2009. - 304 с. : рис., табл. - Літ.: с.286-303. - ISBN 978-966-351-225-9 : 55.00 грн, 75.00 грн
Рубрики: Харчові підприємства--Економіка--Наукові видання фывфывфыв: промислово-фінансові групи -- банківський капітал промислово-фінансових груп -- баланс промислово-фінансових груп -- державне регулювання -- транснаціональні промислово-фінансові групи -- молокопереробні підприємства -- виробничі фонди молокопереробних підприємств -- інвестиційні ресурси -- фінансовий стан -- стабілізація діяльності -- диверсифікація промислово-фінансових груп -- конкурентоспроможність продукції -- промислово-фінансові групи і СОТ Аннотация: Створення, функціонування та аналіз організаційно-економічної діяльності промислово-фінансових груп. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Погота, Г. Д.; Брутян, К. С. Экземпляры всего: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
С64 Сопко, Василий Васильевич. Нормативный метод планирования и учета в пищевой промышленности [] / В. В. Сопко, А. М. Герасимович, М. С. Игнатенко. - К. : Урожай, 1990. - 161 с. : табл. - ISBN 5-337-00412-3 : 0.55 р.
Рубрики: Харчова промисловість--Методи--Планування--Облік--Нормативно-виробничі видання фывфывфыв: пищевая промышленность -- харчова промисловість -- нормативный метод планирования -- нормативний метод планування -- учёт затрат производства -- облік витрат виробництва -- планирование издержек производства -- облік витрат виробництва -- комплексные расходы -- комплексні витрати -- калькуляционные расчёты -- калькуляційні розрахунки -- фактическая себестоимость продукции -- фактична собівартість продукції Аннотация: Описываются методика и техника нормативного метода планирования, учёта и калькулирования себестоимости продукции в отраслях пищевой промышленности. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Герасимович, А. М.; Игнатенко, М. С. Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
З-41 Збалансування продовольчого ринку в контексті забезпечення продовольчої безпеки [] : монографія / [І. В. Федулова (кер.) та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2015. - 396, [2] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-617-7278-44-2 : 170.00 грн
Рубрики: Продовольча безпека--Ринок--Дослідження--Наукові видання фывфывфыв: формування продовольчого ринку -- формирование продовольственного рынка -- прогнозування продовольчого ринку -- прогнозирование продовольственного рынка -- системи управління якістю -- системы управления качеством -- розвиток продовольчого ринку -- развитие продовольственного рынка -- ринок м'ясної продукції -- рынок мясной продукции -- ринок молочної продукції -- рынок молочной продукции -- ринок хліба -- рынок хлеба -- ринок цукру -- рынок сахара -- овочева галузь -- овощная отрасль -- олійно-жирова галузь -- масложировая отрасль -- розвиток харчової промисловості -- развитие пищевой промышленности -- моделювання ефективності -- моделирование эффективности -- якість екологічного менеджменту -- качество экологического менеджмента Аннотация: Результати досліджень методичних і практичних засад стратегічного розвитку продовольчого ринку. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Федулова, І. В.; Драган, О. І.; Кундєєва, Г. О.; Лисенко, О. А.; Національний університет харчових технологій Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |