Р59 Роглєв, Христо Йосипович. Основи готельного менеджменту [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Роглєв Х. Й. ; Київ. ун-т туризму, екон. і права. - К. : Кондор, 2009. - 408 с. : табл. - Дод.: с. 385-397. - Л-ра: с. 398-405. - ISBN 966-8251-74-1 : 48.00 грн, 65.00 грн
Рубрики: Готелі--Мененджмент--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: історія готельної справи -- история гостинничного дела -- управління готелем -- управление гостинницей -- готельне обслуговування -- гостинничное обслуживание -- персонал готелю -- персонал гостинниц -- готельні послуги -- гостинничные услуги -- інтер'єр готелю -- интерьер гостинницы -- экстерьер гостинницы -- екстер'єр готелю -- інженерно-технічна служба -- инженерно-техническая служба -- інформаційний центр готелю -- гостинничный информационный центр -- безпека готелю -- безопасность гостинницы -- фінансовий менеджмент готелю -- финансовый менеджмент гостинницы -- управління персоналом готелю -- управление персоналом гостинницы -- маркетинг персоналу -- кадрова служба -- готельний маркетинг -- гостинничный маркетинг -- реклама готелю -- реклама гостинницы -- якість готельних послуг -- качество гостинничных услуг -- товарно-матеріальні ресурси -- товарно-материальные ресурсы Аннотация: Теоретичні, методичні і практичні питання управління сучасним готелем. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Київський університет туризму, економіки і права Экземпляры всего: 3 ВВ (1), ЧЗ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ЧЗ (1), ФОНД (1) |
М21 Мальська, Марта Пилипівна. Готельний бізнес: теорія та практика [] : підручник / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2010. - 472 с. : табл. - Л-ра: с. 375-380. - Дод.: с. 381-470. - ISBN 978-966-364-965-8 : 111.00 грн
Рубрики: Готелі--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: історія готельного бізнесу -- готельний бізнес України -- менеджмент готелю -- туризм -- архітектура готелю Аннотация: Організаційні, управлінські та технологічні засади вивчення готельної сфери. Розглядаються питання еволюції сфери гостинності, а також типологія та класифікація готельних підприємств. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Пандяк, І. Г. Экземпляры всего: 2 ЧЗ (1), ФОНД (1) Свободны: ЧЗ (1), ФОНД (1) |
М21 Мальська, Марта Пилипівна. Готельний бізнес: теорія та практика [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк ; М-во освіти і науки України, Львів. нац. ун-т ім. І. Франка. - 2-ге вид., переробл. та допов. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2012. - 472 с. : рис., табл. - Літ.: с. 375-380. - Дод.: с. 381-470. - ISBN 978-611-01-0286-5 : 81.00 грн
Рубрики: Готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: розвиток готельної справи -- управління готельним підприємством -- менеджмент готельного бізнесу -- якість готельних послуг -- сертифікація готельних послуг -- тарифи готельних послуг -- обслуговування клієнтів -- архітектурні типи готелів Аннотация: Організаційні, управлінські та технологічні засади готельної справи. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Пандяк, Ігор Григорович; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівський національний університет імені Івана Франка Экземпляры всего: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
Л84 Лук'янов, Володимир. Організація готельно-ресторанного обслуговування [] : навч. посібник / Лук'янов В. О., Мунін Г. Б. ; Ін-т екон. та упр. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Кондор, 2012. - 344, [1] с. - Л-ра: с. 341-344. - ISBN 978-966-2781-05-2 : 95.00 грн
Рубрики: Готельне господарство--Готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: індустрія гостинності -- индустрия госеприимства -- сервісні служби -- сервисные службы -- якість обслуговування -- качество обслуживания -- управління персоналом -- упрвление персоналом -- готельний бізнес -- гостиничный бизнес -- безпека готельної установи -- безопасность гостиничной организации -- постачання товарно-матеріальних ресурсів -- снабжение товарно-материальными ресурсами -- складське господарство -- складское хозяйство -- організація харчування -- организация питания -- управління ресторанним господарством -- управление ресторонным хозяйством -- безпека продуктів харчування -- безопасность продуктов питания Аннотация: Організація обслуговування в готелях та ресторанах, які базуються на теоретичних и практичних засадах організації обслуговування гостей. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Мунін, Георгій; Інститут економіки та управління Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М79 Моргулець, Оксана Борисівна. Менеджмент у сфері послуг [] : навч. посібник / О. Б. Моргулець. - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 383, [1] с. : табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-611-01-0304-6 : 72.00 грн
Рубрики: Мененджмент--Сфера послуг--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: сфера услуг -- сфера послуг -- сфера послуг як об'єкт управління -- сфера услуг как объект управления -- послуги як товар -- услуги как товар -- основні види послуг -- основные виды услуг -- ринок послуг України -- рынок услуг Украины -- конкуренція на ринку послуг -- конкуренция на рынке услуг -- особливості менеджменту у сфері послуг -- особенности менеджмента в сфере услуг -- планування діяльності сервісного підприємства -- планирование деятельности сервисного предприятия -- стратегічне планування -- стратегическое планирование -- процес організації менеджменту -- процесс организации менеджмента -- мотивація як функція менеджменту -- мотивация как функция менеджмента -- управлінський контроль сервісного підприємства -- управленческий контроль сервисного предприятия -- розвиток підприємств сфери послуг -- развитие предприятий сферы услуг -- прийняття управлінських рішень у сфері послуг -- принятие управленческих решений в сфере услуг -- комунікаційні процеси у сфері обслуговування -- коммуникационные процессы в сфере обслуживания -- формування колективу сервісного підприємства -- формирование коллектива сервисного предприятия -- влада в управлінні -- власть в управлении -- лідерство в управлінні -- лидерство в управлении -- культура сервісного управління -- культура сервисного управления Аннотация: Розглянуто теоретичні засади сервісного менеджменту, його специфіку, цілі, завдання і методи. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ЧЗ (1) Свободны: ВВ (1), ЧЗ (1) |
М21 Мальська, Марта Пилипівна. Організація готельного обслуговування [] : підручник / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк, Ю. С. Занько ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Львів. нац. ун-т ім. І. Франка. - К. : Знання, 2011. - 366, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 294-299. - Дод.: с. 300-363. - ISBN 978-966-346-810-5 : 81.00 грн
Рубрики: Готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: готельне обслуговування -- гостиничное обслуживание -- сфера гостинності -- сфера гостеприимства -- готельне господарство -- гостиничное хозяйство -- готельні послуги -- гостиничные услуги -- готельні служби -- гостиничные службы -- готельна архітектура -- гостиничная архитектура -- готельний бізнес -- гостиничный бизнес -- готельні підприємства -- гостиничные предприятия -- управління готельним підприємством -- управления гостиничным предприятием -- вартість готельних послуг -- стоимость гостиничных услуг -- підприємства громадського харчування -- предприятия общественного питания -- готельний менеджмент -- гостиничный менеджмент Аннотация: Систематизовано виклад організаційних, управлінських і технологічних засад вивчення готельної сфери як навчальної дисципліни теоретико-методологічного й ужиткового спрямування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Пандяк, Ігор Григорович; Занько, Юрій Степанович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Львівський національний університет імені Івана Франка Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |