П 34 Пістун, І. П. Охорона праці (людський чинник) [] / І. П. Пістун, І. І. Кельман, Є. К. Вільковський. - Л. : Афіша, 2008. - 298 с. - Дод.: с. 278-294. - Л-ра: с. 295-296. - ISBN 978-966-325-084-7 : 037.00 грн, 042.00 грн
Рубрики: Охорона праці--Навчальні посібники Безпека життєдіяльності--Навчальні посібники фывфывфыв: професійна діяльність -- профессиональная деятельность -- конфлікти -- конфликты -- наркотики -- наркотики -- алкоголь -- алкоголь -- працездатність -- работоспособность -- раціональне харчування -- рациональное питание -- оксигенотерапія -- оксигенотерапия -- загартування -- закаливание -- масаж -- массаж -- біологічні ритми -- биологические ритмы -- гідротерапія -- гидротерапия -- профвідбір -- профотбор -- перевтома -- переутомление -- профорієнтація -- профориентация Аннотация: Проблеми фізіології праці та психології безпеки людини. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Кельман, І.І.; Вільковський, Є.К. Экземпляры всего: 2 ФОНД (2) Свободны: ФОНД (2) |
І-21 Іванова, Олена Василівна. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - Суми : Унів. кн., 2010. - 400 с. - Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398. - ISBN 978-966-680-482-5 : 87.00 грн, 84.00 грн, 120.00 грн
Рубрики: Санітарія--Гігієна--Навчальні видання для вищої школи Ресторанна справа фывфывфыв: санітарно-епідеміологічна служба -- санитарно-эпидемиологическая служба -- гігієна повітря -- гигиена воздуха -- гігієна води -- гигиена воды -- гігієна грунту -- гигиена почвы -- гігієна опалення -- гигиена отопления -- гігієна вентиляції -- гигиена вентиляции -- гігієна території ресторану -- гигиена територии ресторана -- санітарний режим -- санитарный режим -- дезинфікуючі засоби -- дезинфицирующие средства -- санітарні вимоги -- санитарные требования -- санітарна документація -- санитарная документация -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- санітарно-гігієнічна оцінка продуктів -- санитарно-гигиеническая оценка продуктов -- гігієна дитячого харчування -- гигиена детского питания -- гігієна профілактичного харчування -- гигиена профилактического питания -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции Аннотация: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Капліна, Т. В. Экземпляры всего: 3 ВСМЛ (1), ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВСМЛ (1), ВВ (1), ФОНД (1) |
Д79 Дубогай, Олександра Дмитрівна. Основні поняття й терміни здоров'язбереження та фізичної реабілітації в системі освіти [] : навч. посібник / О. Д. Дубогай, А. І. Альошина, В. Є. Лавринюк ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки. - Луцьк : Волин. нац. ун-т ім. Л. Українки, 2011. - 296 с. - (Посібники та підручники ВНУ імені Лесі Українки). - Л-ра: с. 275-279. - Алф. покажч.: с. 280-295. - ISBN 978-966-600-544-4 : 33.00 грн
Рубрики: Охорона здоров'я--Навчальні видання для вищої школи Вища освіта--Охорона здоров'я--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: медична термінологія -- медицинская терминология -- біологічна термінологія -- биологическая терминология -- спортивна термінологія -- спортивная терминология Аннотация: Тлумачення понять, які використовуються під час вивчення медико-біологічних, педагогічних та спортивних дисциплін. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Альошина, Алла Іванівна; Лавринюк, Володимир Євгенович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Волинський національний університет імені Лесі Українки Экземпляры всего: 2 БГ (1), ФОНД (1) Свободны: БГ (1), ФОНД (1) |
Г82 Грибан, Вітолій Григорович. Валеологія [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / В. Г. Грибан. - 2-е вид., переробл. та допов. - Київ : Центр учбов. літ., 2012. - 342, [1] с. - Л-ра: с. 334-337. - ISBN 978-617-673-069-9 : 67.00 грн, 68.00 грн
Рубрики: Валеологія--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: валеологія -- валеология -- вісцеральні системи -- висцеральные системы -- опірно-руховий апарат людини -- опорно двигательный аппарат человека -- фізична нагрузка -- физическая нагрузка -- ендокринна система -- эндокринная система -- діагностика фізичного здоров'я -- диагностика физического здоровья -- репродуктивне здоров'я -- продуктивное здоровье -- психічне здоров'я -- психическое здоровье -- здоров'я та довголіття -- здоровье и долголетие -- довголіття -- долголетие Аннотация: Розкрито основні поняття, історія розвитку валеології як науки про фізичне, репродуктивне, психічне, і духовне здоров'я людини. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВСМЛ (1) Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (1) |
І-21 Іванова, Олена Василівна. Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - Суми : Унів. кн., 2012. - 398, [1] с. : табл. - Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398. - ISBN 978-966-680-482-5 : 85.00 грн
Рубрики: Санітарія--Гігієна--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: санітарно-епідеміологічна служба -- санитарно-эпидемиологическая служба -- гігієна повітря -- гигиена воздуха -- гігієна води -- гигиена воды -- гігієна грунту -- гигиена почвы -- гігієна опалення -- гигиена отопления -- гігієна вентиляції -- гигиена вентиляции -- гігієна території ресторану -- гигиена територии ресторана -- санітарний режим -- санитарный режим -- дезинфікуючі засоби -- дезинфицирующие средства -- санітарні вимоги -- санитарные требования -- санітарна документація -- санитарная документация -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- санітарно-гігієнічна оцінка продуктів -- санитарно-гигиеническая оценка продуктов -- гігієна дитячого харчування -- гигиена детского питания -- гігієна профілактичного харчування -- гигиена профилактического питания -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции Аннотация: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Капліна, Т. В. Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |