П69 Практикум з ветеринарно-санітарної експертизи з основами технології та стандартизації м'яса і м'ясних продуктів [] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [О. М. Якубчак [та ін.] ; за заг. ред. О. М. Якубчак. - Київ : Компанія Біопром, 2012. - 168 с. : рис., табл. - (Ветеринарна медицина). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 154-160. - Дод.: с. 161. - Предм. покажч.: с. 162-163. - ISBN 978-966-96452-9-6 : 30.00 грн
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--М'ясо та м'ясні продукти--Навчальні видання фывфывфыв: лабораторні дослідження харчових продуктів -- ступінь свіжості м'яса -- бактеріологічні дослідження м'яса -- трихінелоскопія м'яса -- цистицероз м'яса -- експертиза солонини -- експертиза мясних консервів -- радіометрія харчових продуктів -- дозиметрія харчових продуктів Аннотация: Органолептичні та лабораторні методи досліджень якості й безпечності м'яса і м'ясних продуктів за сучасними вимогами. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Якубчак, О. М.; Козак, М. В.; Власенко, В. В.; Олійник, Л. В.; Якубчак, О. М. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |