Н72 Новікова, О. В. Технологія приготування їжі: українська кухня [] : навч. посіб. / О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов. - Вид. 2-ге., випр. и допов. - Харків : Світ книг, 2019. - 678, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 673-. - Дод.: с. 674-678. - ISBN 978-966-2678-01-7 : 324.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: українська кухня -- національна кухня Аннотация: Способи та прийоми первинної обробки сировини й приготування напівфабрикатів, технологія приготування страв та кулінарних виробів традиційної української кухні. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Льовшина, Л. Д.; Михайлов, В. М. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |