Ж 70 Жижина, Людмила Георгіївна. Устаткування ресторану, бару, буфету [] : [посібник для ПТНЗ] / Л. Г. Жижина. - Житомир : Полісся, 2007. - 128 с. : іл. - Бібліогр.: с. 123. - ISBN 978-966-655-261-0 : 12.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Устаткування--Навчальні видання фывфывфыв: місцеві видання -- местные издания -- мікрохвильові печі -- микроволновые печи -- грилі -- грили -- пароконвекційні шафи -- пароконвекционные шкафы -- кавоварки -- кофеварки -- льодогенератори -- ледогенераторы -- торгові автомати -- торговые автоматы Аннотация: Види машин, теплових та холодильних апаратів, які можуть бути використані у різних закладах ресторанного господарства з урахуванням регіонального компоненту. Держатели документа: ЖОУНБ Экземпляры всего: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |