664.02(075)
К12


    Кавецкий, Георгий Дмитриевич.
    Процессы и аппараты пищевых производств [] : учебник / Г. Д. Кавецкий, А. В. Королев. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 432 с. : рис., табл. - ([Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений]). - Прил.: с. 422-426. - Лит.: с. 427-428. - ISBN 5-10-000868-7 : 1.70 р.
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові виробництва--Процеси--Апарати--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
осаждение -- осадження -- фильтрование -- фільтрування -- гравитационная очистка газов -- гравітаційне очищення газів -- псевдоосаждение -- псевдоосадження -- перемешивание -- змішування -- теплообменные процессы -- теплообмінні процеси -- абсорбция -- абсорбція -- экстракция -- екстракція -- адсорбция -- адсорбція -- сушка продуктов -- сушка продуктів -- кристаллизация -- кристалізація -- измельчение -- подрібнення -- прессование -- пресування
Аннотация: Сведения, принципы анализа, расчета и моделирования основных процессов пищевых производств.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Королев, Александр Валентинович
Экземпляры всего: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)

664.02(075)
Ч-46


    Черевко, Олександр Іванович.
    Процеси і апарати харчових виробництв [] : підручник / О. І. Черевко, А. М. Поперечний. - [2-ге вид., допов. та випр.]. - Харків : Світ книг, 2018. - 494, [1] с. : рис. - Літ.: с. 487-490. - ISBN 978-9662678-15-4 : 90.00 грн
УДК
ББК 36.81
Рубрики: Харчові виробництва--Харчове обладнання--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
харчові продукти -- гідравлічні машини -- гідромеханічні процеси -- механічні процеси -- теплові процеси -- масообмінні процеси -- процеси сорбції -- екстрагування -- сушіння -- кристалізація -- розчинення -- біохімічні процеси
Аннотация: Поняття, класифікація, моделювання процесів та апаратів харчової галузі, описуються гідравлічні, гідромеханічні, механічні, теплові, масообмінні та біохімічні процеси.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Поперечний, Анатолій Микитович
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664.02(075)
З-91


    Зубар, Надія Миколаївна.
    Теоретичні основи харчових виробництв [] : підручник / Н. М. Зубар. - Київ : Кондор, 2020. - 302, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 301-302. - ISBN 978-617-7939-15-2 : 310.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові виробництва--Харчові продукти--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
закономірності харчових технологій -- властивості харчових виробництв -- процеси харчових виробництв -- біохімія харчових технологій -- мікробіологія харчових технологій -- білки харчових продуктів -- ліпіди харчових продуктів -- вуглеводи харчових продуктів -- якість харчових продуктів
Аннотация: Харчові виробництва: технологічні процеси, функціонально-технологічні властивості основних нутрієнтів та перетворення їх при виробництві харчової продукції.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)