664.02(076)
П84


   
    Процеси і апарати харчових виробництв [] : лабораторний практикум : навч. посіб. / [О. І. Черевко та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ книг, 2018. - 167, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 156. - Дод.: с. 157-167. - ISBN 978-966-2678-08-6 : 207.00 грн
УДК
ББК 36.81
Рубрики: Харчове виробництво--Харчове обладнання--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
моделювання процесів -- моделювання апаратів -- гідравліка в харчових виробництвах -- мембранний апарат -- коефіцієнт тепловіддачі -- теплова обробка харчових продуктів -- барометричний конденсатор -- конвективна сушарка -- процес екстрагування
Аннотация: Основні визначення і розрахункові формули для розв'язання задач, опис лабораторної установки, порядок оформлення звіту.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Маяк, Віталій Іванович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)