І-67 Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів [] : монографія / В. І. Дробот [та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - Київ : Кондор, 2016. - 241, [1] с. : рис., табл. - Літ. в кінці розд. - ISBN 978-617-7278-75-6 : 130.00 грн
Рубрики: Хлібні вироби--Технологія--Наукові видання Дієтична кулінарія--Наукові видання фывфывфыв: безглютенові хлібобулочні вироби -- безбілкові хлібобулочні вироби -- цукрозамінники -- діабетичні хлібобулочні вироби -- фруктоза -- лактулоза -- сорбітол -- мезофільні закваски -- збагачення хліба -- харчові волокна Аннотация: Теоретичні дослідження, експериментальні матеріали та практичні розробки авторів щодо технології діабетичних хлібобулочних виробів з пшеничного борошна. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дробот, В. І.; Грищенко, А. М.; Тесля, О. Д.; Сильчук, Т. А.; Місечко, Н. О.; Дробот, В. І. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С76 Стадник, І. Я. Удосконалення технологічного процесу та обладнання для формування виробів [Текстььь] : монографія / І. Я. Стадник, В. А. Піддубний. - Київ : Кондор, 2019 - . Ч. 1. - 290, [2] с. : табл., рис. - Літ.: с. 272-273. - Дод.: с. 274-280. - ISBN 978-617-7729-97-5 : 310.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Технологічні процеси--Наукові видання фывфывфыв: дія валкових робочих органів -- взаємодія обертових валків -- реологія дисперних систем -- адгезія -- кукурудзяне борошно -- формувальні машини -- прогнозування процесів нагрівання -- структурно-технологічні властивості тіста -- збродження цукровмістного тіста -- структура тіста бублика -- процес деформації тіста Аннотация: Аналіз машин з валковими робочими органами й шляхи удосконалення їх роботи, розглянуто реологію дисперсних систем та використання екструдорваного кукурудзяного борошна. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Піддубний, В. А. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |