А 87 Архіпов, Віктор Віталійович. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - К. : Центр навч. л-ри, 2007. - 382 с. - ISBN 966-8347-48-X : 037.00 грн
Рубрики: Ресторанна справа--Кулінарія--Рецептура--Навчальні видання фывфывфыв: продукція ресторанів -- продукция ресторанов -- рецептура блюд -- качество ресторанной продукции -- якість ресторанної продукції -- контроль якості -- контроль качества -- асортимент блюд -- органолептичний контроль -- органолептический контроль Аннотация: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги безпеки і контроль якості. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Іванникова, Т.В.; Архіпова, А.В. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
А87 Архіпов, Віктор Віталійович. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посіб. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2-ге вид. - Київ : Центр учбов. л-ри : Інкос, 2008. - 384 с. - Дод.: с. 363-381. - ISBN 978-966-364-648-0 : 60.00 грн, 065.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани фывфывфыв: продукція ресторану -- кейтеринг -- технологія супів -- якість продукції -- лабораторний аналіз проб -- теплова кулінарна обробка -- складання рецептур -- технологія соусів -- технологія страв з картоплі -- технологія страв з круп -- технологія страв з риби -- технологія кулінарної продукції -- технологія холодних страв -- технологія солодких страв -- технологія борошняних страв -- технологія кондитерських страв Аннотация: Характеристика та технологія приготування ресторанних страв, вимоги до якості та безпеки сировини та готової продукції. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Іванникова, Тетяна Вікторівна; Архіпова, Анастасія Вікторівна Экземпляры всего: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |
А 87 Архіпов, Віктор Віталійович. Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - К. : Центр навч. л-ри : Інкос, 2007. - 280 с. : рис., табл. - Дод. с. 205-279. - ISBN 978-966-364-548-3 : 060.00 грн, 062.50 грн
Рубрики: Ресторанна справа--Організація--Сервісне обслуговування--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: класифікація ресторанів -- ресторанне господарство -- складське господарство ресторанів -- тарне господарство ресторанів -- постачання ресторанів -- структура виробництва ресторанів -- заготівельні цехи -- доготовчі цехи -- планування виробництва -- меню ресторану -- організація праці Аннотация: Основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 2 АБ (1), ВВ (1) Свободны: АБ (1), ВВ (1) |
А 87 Архіпов, Віктор Віталійович. Судово-товарознавча експертиза товарів народного споживання та послуг. Теорія та практика [] : навч.-практ. посібник / В. В. Архіпов. - К. : Центр учбов. л-ри, 2008. - 306 с. : рис. - Дод.: с.266. - ISBN 978-966-364-733-3 : 65.00 грн, 74.00 грн
Рубрики: Товарознавча експертиза--Методологія --Навчальні видання Товарознавча судова експертиза--Дослідження--Навчальні видання фывфывфыв: судебно-товароведческая экспертиза -- експертиза хутряних виробів -- экспертиза меховых изделий -- експертиза меблів -- экспертиза мебели -- експертиза антикварних речей -- экспертиза антикварных вещей -- мистецтвознавча експертиза -- искусствоведческая экспертиза -- ідентифікація антикварних ікон -- идентификация антикварных икон -- ідентифікація антикварних монет -- идентификация антикварных монет -- експертиза взуття. -- экспертиза обуви -- ідентифікація мобільних телефонів -- идентификация мобильных телефонов -- захист прав споживачів -- защита прав потребителей -- судово-товарознавча експертиза майна -- судебно-товароведческая экспертиза имущества -- судово-товарознавчі дослідження -- судебно-товароведческие исследования Аннотация: Теоретичні і методологічні основи судово-товарознавчої експертизи; методологічні засади ідентифікаційної експертизи; аналіз помилок експертних досліджень. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
А 87 Архіпов, Віктор Віталійович. Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : Центр учбов. л-ри, 2010. - 280 с. : рис., табл. - Дод.: с.205. - ISBN 978-611-01-0045-8 : 58.00 грн, 96.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани--Навчальні видання Ресторани--Навчальні видання фывфывфыв: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- громадське харчування -- общественное питание -- ресторанне виробництво -- ресторанное производство -- ресторанне обслуговування -- ресторанное обслуживание -- бар -- кафе -- кафетерій -- кафетерий -- продовольчі товари -- продовольственные товары -- постачання ресторанів -- снабжение ресторанов -- складські приміщення -- складские помещения -- структура виробництва (ресторани) -- структура производства (рестораны) -- організація виробництва (ресторани) -- организация производства (рестораны) -- ресторанний посуд -- ресторанная посуда -- кондитерський цех -- технологічна документація -- технологическая документация -- технологічні карти -- технологические карты -- їдальні -- столовые -- зберігання харчових продуктів -- хранение продуктов питания -- кухар -- повар Аннотация: Охоплюе широке коло питань пов'язаних з основними напрямками розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |
А 87 Архіпов, Віктор Віталійович. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - 2-ге вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 340, [2] с. : фото, рис. - ISBN 978-611-01-0289-6 : 67.00 грн
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: послуги ресторанного господарства -- торгівельні приміщення -- столовий посуд -- обслуговування споживачів -- організація банкетів -- організація прийомів -- спеціальні види послуг -- прогресивні технології обслуговування -- організація громадського харчування Аннотация: Сутність процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів і класів, характеристика матеріально-технічної бази як необхідної її передумови. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Русавська, Валентина Андріївна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
А87 Архіпов, Віктор Віталійович. Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 2-ге вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 279, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 205-279. - ISBN 978-611-01-0290-2 :
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: класифікація підприємств харчування -- классификация предприятий питания -- форми праці -- формы труда -- науково-технічний прогрес -- научно-технический прогресс -- постачання підприємств -- снабжение предприятий -- тарне господарство ресторанів -- тарное хозяйство ресторанов -- складське господарство -- складское хозяйство -- структура виробництва -- структура производства -- оперативне планування виробництва -- оперативное планирование производства -- організація праці -- организация труда Аннотация: Основні напрямки розвитку, організація виробництва, постачання та складські роботи в ресторанному господарстві. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Свободных экз. нет |
А87 Архіпов, Віктор Віталійович. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-тє вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 381, [1] с. : табл. - Дод.: с. 357-381. - ISBN 978-617-673-414-7 : 162.40 грн
Рубрики: Ресторани--Кулінарія--Технологія--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: класифікація продукції ресторанів -- кулінарна обробка продуктів -- рецептура на продукцію -- асортимент продукції -- крупяні страви -- технологія супів -- м'ясні страви -- рибні страви -- яєчні продукти -- холодні страви -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби Аннотация: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості та безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
А87 Архіпов, Віктор Віталійович. Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-є вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 279, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 205. - ISBN 978-617-673-416-1 : 122.40 грн
Рубрики: Ресторани--Організація--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: організаційно-правові форми підприємств -- їдальня -- ресторан -- бар -- кафе -- закусочна -- постачання підприємств ресторанного господарства -- складське господарство ресторана -- тарне господарство ресторана -- структура виробництва -- структура производства -- організація виробництва -- меню -- оперативне планування виробництва -- технологічна документація -- організація праці Аннотация: Організація виробництва у ресторанному бізнесі: постачання, складське господарство, організація цехів, роздаткових ліній, питання раціональної організації праці. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |