К26 Карпенко, Р. В. Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Р. В. Карпенко, В. М. Кузнецов, Н. Г. Салогуб ; М-во освіти і науки України. - Харків : Світ Книг, 2018. - 287, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 260-261. - Дод.: с. 262-287. - ISBN 978-966-2678-37-6 : 144.00 грн
Рубрики: Ресторани--Бухгалтерській облік--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: господарський облік -- торгові обчислення -- документація торгових процесів -- нормативно-технологічні процеси -- ціноутворення -- калькуляція -- процентні обчислення -- облік касових операцій -- інвентаризація продуктів -- інвентаризація тари -- інвентаризація столової білизни -- інвентаризація посуду Аннотация: Організація діяльності ресторанного господарства, понять про господарський облік, матеріальну відповідальність, принципи організації обліку, ціноутворення. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Кузнецов, В. М.; Салогуб, Н. Г.; Міністерство освіти і науки України Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |