М11 Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [] : навч. посібник / О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. Касанчука В. В. - Суми : Унів. кн., 2010. - 320 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.301-319. - ISBN 978-966-680-511-2 : 78.40 грн, 78.00 грн
Рубрики: Молочне виробництво--Мікробіологія --Навчальні видання Ветеринарна санітарія--Експертиза--Навчальні видання фывфывфыв: мікроорганізми молока -- микроорганизмы молока -- молочнокислі стрептококи -- молочнокислые стрептококи -- молочнокислі палочки -- молочнокислые палочки -- пропіоновокислі бактерії -- пропионокислые бактерии -- біфідобактерії -- бифидобактерии -- дріжджі -- дрожжи -- гнильні бактерії -- гнильные бактерии -- бактеріофаги -- бактериофаги -- плісняві гриби -- плесневые грибы -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- сире молоко -- сырое молоко -- закваска -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- вершкове масло -- сливочное масло -- сири -- молочні консерви -- молочные консервы -- морозиво -- мороженое -- знежирене молоко -- обезжироенное молоко -- молочна сироватка -- морлочная сыворотка -- маслянка Аннотация: Систематика, морфологія та біологічні властивості мікроорганізмів молока й молочних продуктів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бергілевич, О. М.; Семанюк, В. І.; Косянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\ Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
М11 Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум [] / О. М. Бергілевич [и др.] ; за ред. д-ра вет. наук, проф. В. В. Касянчук. - Суми : Унів. книга, 2013. - 204, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 147-201. - Л-ра: с. 202. - ISBN 978-966-680-525-9 : 55.00 грн
Рубрики: Молочні продукти--Мікробіологія--Практичні методи навчання--Навчальні видання фывфывфыв: мікробіологічні лабораторії -- микробиологические лаборатории -- лабораторно-практичні заняття -- лабораторно-практические занятия -- підприємства молочної промисловості -- предприятия молочной промышленности -- молоко -- молочные продукты -- збудники харчових токсикозів -- возбудители пищевых токсикозов -- збудники токсикоінфекцій -- возбудители токсикоинфекций -- загальна мікробіологія -- общая микробиология -- спеціальна мікробіологія -- специальная микробиология -- сире молоко -- сырое молоко -- бактеріальна забрудненість -- бактериальная загрязненность -- чашковий метод -- чашечный метод -- науково-дослідна робота -- научно-исследовательская работа -- мікробіологія молока -- микробиология молока -- мікробіологія молочних продуктів -- микробиология молочных продуктов -- мікробіологічні дослідження заквасок -- микробиологические исследования заквасок -- мікробіологічні дослідження -- микробиологические исследования -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- культивування мікроорганізмів -- культивирование микроорганизмов -- препарати для мікроскопії -- препараты для микроскопии -- визначення якості молока -- определения качества молока -- сичужна проба -- сычужная проба -- бродильна проба -- бродильная проба Аннотация: Практикум складається із трьох розділів: "Загальна мікробіологія", "Спеціальна мікробіологія" та "Науково-дослідна робота". Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бергілевич, О. М.; Кухтін, М. Д.; Касянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
М11 Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум [] : [навч. посібник] / О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. В. В. Касянчук. - Суми : Унів. книга, 2010. - 204, [4] с. : табл., рис. - Дод.: с. 148-201. - Л-ра: с. 202. - ISBN 978-966-680-525-9 : 78.00 грн
Рубрики: Молочна продуктивність--Практичні методи навчання--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: мікробіологія молока -- микробиология молока -- мікробіологічні лабораторії -- микробиологические лаборатории -- підприємства молочної промисловості -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- мікрофлора молока -- микрофлора молока -- молочнокислі бактерії -- молочнокислые бактерии -- токсикоінфекції -- токсикоинфекции -- спеціальна мікробіологія -- специальная микробиология -- мікроорганізми молока -- микроорганизмы молока -- мікробіологічне дослідження заквасок -- микробиологическое исследование заквасок -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- мікробіологічне дослідження сиру -- микробиологическое исследование сыра -- мікробіологічне дослідження масла -- микробиологическое исследование масла Аннотация: Практикум складається з трьох розділів. У розділі "Загальна мікробіологія" викладені методи вивчення загальної мікробіологічної техніки, у розділі "Спеціальна мікробіологія" наведені методи мікробіологічного дослідження молока та молочних продуктів відповідно до нормативних документів. Розділ "Науково-дослідна робота", містить загальні методичні вказівки з проведення наукової роботи та орієнтовні теми й послідовність їх виконання. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бергілевич, О. М.; Кухтін, М. Д.; Касянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\ Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
> Шифр: vsgt/2019/3 Журнал 2019г. N 3 Дячук, М. Д. Особливості здоров’я населення старших вікових груп / М. Д. Дячук, Т. С. Грузєва, Г. В. Іншакова. - С.5-11 Власик, Л. Й. Особливості поведінкових чинників ризику основних неінфекційних захворювань у групах економічно активного населення / Л. Й. Власик. - С.12-18 Михайловська, Н. С. Вплив психовегетативних розладів на когнітивний статус та якість життя хворих на ішемічну хворобу серця із супутньою артеріальною гіпертензією / Н. С. Михайловська [та ін.]. - С.19-24 Другие авторы: Мануйлов С. М., Грицай А. В., Кулинич Т. О. Москвяк-Лесняк, Д. Є. Вивчення факторів, які впливають на зростання рівня кесаревого розтину, за період 2017–2018 рр. / Д. Є. Москвяк-Лесняк, А. В. Красівська, І. Т. Жигаляк. - С.25-29 Теренда, Н. О. Мультисекторальний підхід у наданні медичної допомоги хворим на інфаркт міокарда як важлива складова громадського здоров’я / Н. О. Теренда [та ін.]. - С.30-37 Другие авторы: Шульгай А. Г., Слободян Н. О., Романюк Л. М. Круть, А. Г. Перспективи використання стандартів на системи управління якістю в закладах охорони здоров’я / А. Г. Круть, В. В. Горачук. - С.38-43 Брезицька, Д. М. Проблемні питання при поводженні з медичними відходами в Україні / Д. М. Брезицька, І. В. Гущук. - С.44-50 Гупало, І. В. Вивчення думки іногородніх студентів щодо доступності та якості медичного обслуговування / І. В. Гупало, І.-О. О. Бублейко, Я. М. Копач. - С.51-55 Мочульська, О. М. Сучасні тенденції, детермінанти та перспективи розвитку медичного та лікувально-оздоровчого spa- та wellness-туризму в світі / О. М. Мочульська [та ін.]. - С.56-61 Другие авторы: Шульгай А. Г., Ошлянська О. А., Бондарчук В. І. Слабкий, Г. О. Медико-демографічна ситуація як глобальна проблема громадського здоров’я України / Г. О. Слабкий [та ін.]. - С.62-72 Другие авторы: Миронюк І. С., Кошеля І. І., Дудник С. В. Никитюк, С. О. Грип та питання вакцинації дітей / С. О. Никитюк [та ін.]. - С.73-76 Другие авторы: Боярчук О. Р., Левенець С. С., Маціпура С. В. Горбань, Н. Є. Порушення менструальної функції: ситуація в світі і в Україні – у жінок репродуктивного віку та з неатиповою гіперпроліферативною патологією ендометрія / Н. Є. Горбань [та ін.]. - С.77-83 Другие авторы: Вовк І. Б., Гойда Н. Г., Линчак О. В. Терзі, О. О. Правові та етичні засади громадського здоров’я / О. О. Терзі, Н. О. Ляхова, Т. В. Плужнікова. - С.84-90 Касянчук, В. В. Сучасні тенденції у підготовці бакалаврів за спеціальністю «громадське здоров?я» з дисципліни «основи гігієни харчування» в Сумському державному університеті / В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич, О. І. Сміянова. - С.91-96 Венгер, О. П. Створення здоров?язберігального освітнього середовища для студентів-медиків / О. П. Венгер [та ін.]. - С.97-102 Другие авторы: Гусєва Т. П., Мисула Ю. І., Сас Л. М. Січкоріз, О. Є. Впровадження у процес навчання фахівців первинної ланки медичної допомоги Волинської області сучасних знань з інтегрованого ведення випадків гіпертензії та цукрового діабету / О. Є. Січкоріз, Т. Г. Гутор, О. Р. Ковальська. - С.103-108 Чопчик, В. Д. Інвестування в університетські клініки на основі механізму державно-приватного партнерства / В. Д. Чопчик. - С.109-113 Корильчук, Н. І. Спосіб життя як основа метаболічного синдрому: погляд на наші реалії / Н. І. Корильчук. - С.114-123 Грузєва, Т. С. Стратегічні напрями боротьби з небезпечним та шкідливим вживанням алкоголю в документах Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я / Т. С. Грузєва, В. Б. Замкевич. - С.124-133 Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВСМЛ (1) Свободны: ВСМЛ (1) |
Касянчук, В. В. Сучасні тенденції у підготовці бакалаврів за спеціальністю «громадське здоров?я» з дисципліни «основи гігієни харчування» в Сумському державному університеті [] / В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич, О. І. Сміянова> // Вісник соціальної гігієни та організації охорони здоров'я України : наук.-практ. журнал. - 2019. - N 3. - С. 91-96 . - ISSN 1681-2786 Рубрики: Бакалаври--Фахова підготовка--Суми, місто (Україна) фывфывфыв: громадське здоров'я -- бакалаври -- гігієна харчування -- продовольча безпека Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бергілевич, О. М.; Сміянова, О. І. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВСМЛ (1) Свободны: ВСМЛ (1) |