> Шифр: etde/2020/2 Журнал 2020г. N 2 Бояринова, К. О. Невизначеність та ризики в управлінні реалізацією інвестиційно-інноваційних проектів підприємств / К. О. Бояринова. - С.4-9. - Бібліогр. в кінці ст. Кустріч, Л. О. Логістичні інновації як основа управління підприємством / Л. О. Кустріч. - С.10-14. - Бібліогр. в кінці ст. Базилевич, В. Д. Цифровізація у забезпеченні конкурентних переваг страхових компаній / В. Д. Базилевич, Н. В. Приказюк, О. М. Лобова. - С.15-20. - Бібліогр. в кінці ст. Ільєнко, І. О. Аналіз впливу соціального капіталу підприємств на ефективність міжнародної фінансової допомоги / І. О. Ільєнко, О. О. Мезенцева. - С.21-26. - Бібліогр. в кінці ст. Князєва, О. А. Методика оцінки доцільності сумісного розгортання інфраструктури ІКТ з інфраструктурою транспорту та електропостачання / О. А. Князєва, М. А. Дем'янчук. - С.27-31. - Бібліогр. в кінці ст. Марценюк, Л. В. Парадигма інноваційного розвитку залізничних компаній / Л. В. Марценюк, В. М. Запорожець. - С.32-38. - Бібліогр. в кінці ст. Негода, Ю. В. Концептуальні аспекти стратегії трансформації аграрного сектору економіки / Ю. В. Негода. - С.39-43. - Бібліогр. в кінці ст. Джинджоян, В. В. Світовий досвід встановлення соціальних зв'язків шляхом розвитку діяльності туристичних підприємств / В. В. Джинджоян. - С.44-47. - Бібліогр. в кінці ст. Хомутенко, А. В. Державний контроль ефективності управління державними фінансами України / А. В. Хомутенко. - С.48-56. - Бібліогр. в кінці ст. Коноваленко, А. С. Культурні чинники макромаркетингового середовища ринку продуктів харчування для дітей / А. С. Коноваленко. - С.57-61. - Бібліогр. в кінці ст. Разінькова, М. Ю. Етапи проведення маркетингового планування в ресторанному бізнесі / М. Ю. Разінькова. - С.62-66. - Бібліогр. в кінці ст. Шпакова, Г. В. Економічна трансформація моделей виробництва на прикладі біосферосумісного будівництва / Г. В. Шпакова. - С.67-71. - Бібліогр. в кінці ст. Грінченко, Ю. А. Теоретичні засади забезпечення стратегічного розвитку галузі / Ю. А. Грінченко. - С.72-78. - Бібліогр. в кінці ст. Борейко, Н. М. Оцінювання показників фінансової звітності суб'єктів господарювання як засіб виявлення ризииків мінімізації або ухилення від сплати податків / Н. М. Борейко. - С.79-84. - Бібліогр. в кінці ст. Пелех, О. Б. Модель структурної політики України та структурно-темпоральний аналіз / О. Б. Пелех. - С.85-89. - Бібліогр. в кінці ст. Шушкова, Ю. В. Новий методичний підхід до аналізування регіональних особливостей інноваційно-технологічного розвитку економіки України на основі кластеризації / Ю. В. Шушкова. - С.90-94. - Бібліогр. в кінці ст. Гамова, О. В. Удосконалення обліку та контролю заробітної плати на ПАТ "Запоріжсталь" / О. В. Гамова, А. М. Хомік. - С.95-100. - Бібліогр. в кінці ст. Музичка, Є. О. Особливості управління персоналом готельних підприємств / Є. О. Музичка, У. В. Ситайло. - С.101-103. - Бібліогр. в кінці ст. Строчай, Н. М. Фінансова спроможність бюджетів об'єднаних територіальних громад в умовах реалізації адміністративно-територіальної реформи / Н. М. Строчай, Л. І. Симоненко, В. А. Довженко. - С.104-109. - Бібліогр. в кінці ст. Кузьо, Н. Є. Стратегії розвитку пивоварних компаній в Україні / Н. Є. Кузьо, Н. С. Косар, Н. Р. Кубрак. - С.110-114. - Бібліогр. в кінці ст. Красноперов, П. В. Державне регулювання економіки у ході економічних реформ у В'єтнамі / П. В. Красноперов. - С.115-121. - Бібліогр. в кінці ст. Олійник, Т. О. Щодо питання запровадження консесії на залізничному транспорті України / Т. О. Олійник. - С.122-126. - Бібліогр. в кінці ст. Кузіна, В. Ю. Трансформація солодової галузі України на шляху інтеграції до європейського економічного простору / В. Ю. Кузіна. - С.127-130. - Бібліогр. в кінці ст. Ню, Лічен. Дослідження економічної складової динамічного механізму формування сімейної ферми в Китаї / Лічен Ню. - С.131-136. - Бібліогр. в кінці ст. Азизова, Вафа Салман. Современное состояние банковского кредитования малого и среднего предпринимательства а Азербайджане / В. С. Азизова. - С.137-140. - Бібліогр. в кінці ст. Гринишин, В. Є. Методологічні основи дослідження продовольчої безпеки України / В. Є. Гринишин. - С.141-146. - Бібліогр. в кінці ст. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1) Свободны: ПЧЗ (1) |
Кузіна, В. Ю. Трансформація солодової галузі України на шляху інтеграції до європейського економічного простору [] / В. Ю. Кузіна> // Економіка та держава. - 2020. - N 2. - С. 127-130. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Бродильні виробництва--Розвиток--Україна фывфывфыв: виробництво солоду -- іноземні солодові корпорації -- пиво -- ячмінь -- експорт -- європейська якість Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ПЧЗ (1) Свободны: ПЧЗ (1) |
> Шифр: agsv/2020/15 Журнал 2020г. N 15 Рокочинський, А. М. Бонітування грунтів як основа формування вартості осушуваних земель / А. М. Рокочинський [та ін.]. - С.4-10. - Бібліогр. в кінці ст. : рис. Другие авторы: Волк П. П., Тихенко О. В., Фроленкова Н. А., Шалай С. В., Тихенко Р. В. Танклевська, Н. С. Модернізація фінансового механізму у сфері регіонального агробізнесу / Н. С. Танклевська, В. В. Ярмоленко, О. О. Синенко. - С.11-17. - Бібліогр. в кінці ст. : рис., табл. Гончарук, І. В. Виробництво біогазу в аграрному секторі - шлях до підвищення енергетичної незалежності та родючості грунтів / І. В. Гончарук. - С.18-29. - Бібліогр. в кінці ст. : рис., табл. Коваль, С. Л. Фінансове забезпечення банківських послуг / С. Л. Коваль, І. П. Сидор. - С.30-35. - Бібліогр. в кінці ст. : рис., табл. Чміль, Г. А. Факторний аналіз фонду оплати праці персоналу компанії індустрії гостинності / Г. А. Чміль. - С.36-40. - Бібліогр. в кінці ст. : рис., табл. Бойко, Л. О. Пріоритети розвитку підприємництва зі створення інноваційних продуктів / Л. О. Бойко. - С.41-47. - Бібліогр. в кінці ст. : рис., табл. Прунцева, Г. О. Аналіз сільськогосподарської діяльності домогосподарств як складової системи продовольчої безпеки / Г. О. Прунцева. - С.48-53. - Бібліогр. в кінці ст. : рис. Первуляк, І. В. Особливості формування фінансового результату через управління витратами / І. В. Первуляк, Є. В. Скляр. - С.54-59. - Бібліогр. в кінці ст. : рис. Кузіна, В. Ю. Сорт - найрезультативніший засіб підвищення ефективності виробництва / В. Ю. Кузіна. - С.60-66. - Бібліогр. в кінці ст. : рис., табл. Лесюк, А. С. Оцінка фінансових результатів діяльності підприємств в Україні / А. С. Лесюк. - С.67-73. - Бібліогр. в кінці ст. : рис., табл. Лесюк, В. С. Управління ефективністю використання машинно-тракторного парку аграрних підприємств / В. С. Лесюк. - С.74-80. - Бібліогр. в кінці ст. : табл. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Кузіна, В. Ю. Сорт - найрезультативніший засіб підвищення ефективності виробництва [] / В. Ю. Кузіна> // Агросвіт : наук.-практ. журнал. - 2020. - N 15. - С. 60-66 : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Пивоварне виробництво--Ячмінь фывфывфыв: врожайність ячменю -- сорти ячменю -- солодова властивість ячменю Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
> Шифр: eapk/2020/12 Журнал 2020г. N 12 Ходаківська, О. В. Вплив COVID-19 на аграрний сектор та продовольчу безпеку держави / О. В. Ходаківська [та ін.]. - С.6-21. - Бібліогр. в кінці ст. : табл. Другие авторы: Пугачов М. І., Патика Н. І., Шпикуляк О. Г. Здирко, Н. Г. Теоретична сутність та класифікація необоротних матеріальних активів / Н. Г. Здирко, О. І. Черешневий. - С.29-37. - Бібліогр. в кінці ст. : рис. Мельник, К. П. Структурні трансформації методологічного інструментарію оцінкт ризиків в аудиті / К. П. Мельник. - С.37-44. - Бібліогр. в кінці ст. : табл. Логоша, Р. В. Ідентифікація моделей маркетингу взаємодії сільськогосподарських підприємств з виробництва біопалива / Р. В. Логоша, І. А. Семчук. - С.45-54. - Бібліогр. в кінці ст. : рис. Жемойда, О. В. Перспективи використання систем збереження електроенергії сільськими домогосподарствами та аграрним бізнесом / О. В. Жемойда, А. В. Скрипник, Ю. О. Нам'ясенко. - С.54-66. - Бібліогр. в кінці ст. : рис. Водянка, Л. Д. Цифровізація та цифрова платформа в економічному розвитку аграрного сектору / Л. Д. Водянка, Т. П. Юрій. - С.67-73. - Бібліогр. в кінці ст. : рис. Іванченко, В. О. Організаціонно-інстуційне забезпечення сталого розвитку підприємництва в сільському господарстві / В. О. Іванченко. - С.74-80. - Бібліогр. в кінці ст. : рис. Калетник, Г. М. Стратегічні підходи до інвкстування аграрного сектору України в сучасних умовах розвитку АПК / Г. М. Калетник, Н. О. Козяр. - С.81-89. - Бібліогр. в кінці ст. : табл. Луцяк, В. В. Особливості управління практикою дослідження зв'язків з громадськістю / В. В. Луцяк, А. Д. Остапчук, Я. П. Бондарчук. - С.89-102. - Бібліогр. в кінці ст. : рис. Кузіна, В. Ю. Якість як ключовий показник ефективності виробництва ячменю пивоварного призначення / В. Ю. Кузіна. - С.103-111. - Бібліогр. в кінці ст. : табл. Шаповал, Б. С. Оцінювання потенціалу країн MENA для експорту молочних продуктів / Б. С. Шаповал. - С.112-120. - Бібліогр. в кінці ст. : рис. Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Кузіна, В. Ю. Якість як ключовий показник ефективності виробництва ячменю пивоварного призначення [] / В. Ю. Кузіна> // Економіка АПК. - 2020. - N 12. - С. 103-111 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Ячмінь--Пивоварне виробництво фывфывфыв: пивоварна якість ячменю -- ячмінний солод Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |