Л90 Льовшина, Людмила Дмитрівна. Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів [] : навч. посіб. / Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов, О. В. М'ячиков. - Київ : Ліра-К, 2010. - 388 с. : табл. - (Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв). - Літ.: с. 379-381. - Дод.: с. 382-386. - ISBN 978-966-2174-08-3 : 97.50 грн, 97.50 грн, 65.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Овочі--Характеристики--Навчальні видання Товарознавство--Овочі--Сировина--Навчальні видання фывфывфыв: харчова цінність продуктів -- фізичні властивості плодів -- хімічний склад плодів -- товарна якість плодів -- товарна обробка плодів -- торговельна класифікація плодоовочевих товарів -- зберігання плодів -- товарознавча характеристика свіжих плодів -- продукти перербки плодів -- товарознавство прянощів -- пряно-ароматичні рослини -- штучні замінники -- суміш прянощів -- пакування прянощів -- маркірування прянощів -- збереження плодів Аннотация: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Михайлов, В. М.; М'ячиков, О. В. Экземпляры всего: 3 ВВ (1), ФОНД (2) Свободны: ВВ (1), ФОНД (2) |
Т 50 Товарознавство непродовольчих товарів [] : навч. посібник / Л. О. Радченко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харків. торг.-екон. коледж КНТЕУ. - Харків : Світ Книг, 2015. - 943 с. : рис., табл. - Літ.: с. 941-942. - ISBN 978-966-2678-12-3 : 240.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Непродовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: асортимент товарів -- споживчі властивості товарів -- товарна інформація -- господарчі товари -- паливно-мастильні матеріали -- пакувальні матеріали та тара -- текстильні товари -- одягово-взуттєві товари -- хутро і хутряні товари -- парфумерно-косметичні товари -- електричні товари -- культурно-побутові товари -- ювелірні товари -- галантерейні товари -- вироби товарів художнього промислу -- квіти Аннотация: Теоретичні відомості товарознавства непродовольчих товарів, їх класифікація, асортимент, основи виробництва, споживчі властивості, вимоги до якості. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Радченко, Людмила Олексіївна; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Головко, Микола Павлович; М'ячиков, Олександр Васильович; Мартишко, Ігор Федорович; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Л90 Льовшина, Людмила Дмитрівна. Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів [] : навч. посібник / Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов, О. В. М'ячиков ; М-во освіти і наук України, Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - 2-е вид.,. - К. : Ліра-К, 2015. - 388 с. : табл. - (Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв). - Л-ра: с. 379-381. - Дод.: с. 382. - ISBN 978-966-2174-08-3 : 160.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Прянощі--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: хімічний склад плодоовочевої сировини -- харчова цінність плодоовочевої сировини -- фізичні властивості плодів -- фізичні властивості овочів -- торговельна класифікація плодоовочевих товарів -- товарна якість плодів -- зберігання плодів -- товарознавча характеристика свіжих плодів -- продукти переробки плодів -- класифікація прянощів -- штучні замінники -- суміш прянощів -- місцеві прянощі -- якість прянощів Аннотация: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки, анатомо-морфологічна будова клітин плодів та овочів, їх хімічний склад. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Михайлов, Валерий Михайлович; М'ячиков, Олександр Васильович; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування і торгівлі Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Л90 Льовшина, Людмила Дмитрівна. Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів [] : навч. посіб. / Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов, О. В. М'ячиков ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Вид. 2-ге . - Київ : Ліра-К, 2017. - 386, [2] с. : табл., рис. - (Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв). - Літ.: с. 379-381 - Дод.: с. 382. - ISBN 978-966-2174-08-3 : 180.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Прянощі--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: хіічний склад плодоовочевої подукції -- харчова цінність плодоовочевої подукції -- анатомо-морфологічні властивості сировини -- фізичні властивості плодів -- фізичні властивості овочів -- тоговельна класифікація плодоовочевих товарів -- товарна якість плодів -- товарна обробка плодів -- товарознавча характеристика плодів -- продукти переробки плодів -- класифікація прянощів -- штучні замінники -- зберігання прянощів Аннотация: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки: анатомо-морфологічна будова клітин плодів та овочів, їх хімічний склад. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Михайлов, В. М.; М'ячиков, Олександр Васильович; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т50 Товарознавство непродовольчих товарів [] : навч. посіб. / Л. О. Радченко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харків. торгов.-економ. коледж КНТЕУ. - Вид. 2-ге, стер. - Харків : Світ книг, 2019. - 942, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 941-942. - ISBN 978-966-2678-12-3 : 405.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: непроддовольчі товари -- споживчі властивості товарів -- якість товарів -- паливно-мастильні матеріали -- тара -- текстильні товари -- одягово-взуттєві товари -- хутряні товари -- парфумерно-косметичні товари -- електричні товари -- культурно-побутові товари -- ювелірні товари -- галантерейні товари -- товари художнього промислу -- квіти Аннотация: Теоретичні відомості товарознавства непродовольчих товарів, відомості про всі групи непродовольчих товарів, наведена їх класифікація. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Радченко, Людмила Олексіївна; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Головко, Микола Павлович; М'ячиков, Олександр Васильович; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
О-64 Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [] : навч. посіб. / О. В. Новікова [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харків. торгов.-економ. коледж КНТЕУ, Харків. кооперат. торгов.-економ. коледж. - Вид. друге, стер. - Харків : Світ книг, 2019. - 410, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 393-394. - Дод.: с. 395-410. - ISBN 978-966-2678-20-8 : 171.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Харчування--Організація--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: ресторанне господарство -- сервісне обслуговування туристів -- класи обслуговування -- кейтерінг -- харчування іноземних туристів -- харчування різних народів -- види туризму Аннотация: Організація обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства: специфіка, методи, форми та прогресивні технології обслуговування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Новікова, Олена Володимирівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Вініченко, Катерина Петрівна; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Харків. торговельно-економічний коледж КНТЕУ; Харківський кооперативний торговельно-економічний коледж Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
М50 Менеджмент ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Л. М. Яцун [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Вид. 2-ге, стер. - Харків : Світ книг, 2019. - 485, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 483-485. - ISBN 978-966-2678-26-0 : 315.00 грн
Рубрики: Ресторани--Менеджмент--Навчальні видання фывфывфыв: управління підприємствами -- технологія управління -- франчайзинг -- менеджмент -- управлінські рішення -- менеджмент бізнес-процесів -- управління виробничими процесами -- управління витратами -- управління логістичними процесами -- управління якістю -- організація праці персоналу -- системи автоматизації управління Аннотация: Теоретичні положення менеджменту в ресторанному господарстві: планування, мотивація, контроль, координація роботи, управління бізнес-процесами. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Яцун, Леонід Миколайович; Новікова, Олена Володимирівна; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Ткаченко, Ольга Петрівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування і торгівлі Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |