Т33 Теоретичні основи країнознавства [] : підручник / Н. В. Антонюк [та ін.]. - К. : Знання, 2011. - 328 с. : табл. - (Факультету міжнародних відносин Львівського нацІонального університету імені Івана Франка - 20 років). - Л-ра: с. 318-326. - ISBN 978-966-346-820-4 : 68.00 грн
Рубрики: Країнознавство--Теоретичні засади--Навчальні видання для вищої школи Німеччина--Країнознавство Велика Британія--Країнознавство Індія--Країнознавство фывфывфыв: країнознавство -- страноведение -- функції країнознавства -- функции страноведения -- країнознавчі дослідження -- страноведческие исследования -- цивілізації світу -- цивилизации мира -- територія в країнознавстві -- территория в страноведении -- географічне положення -- географическое положение -- природно - ресурсный потенциал -- природно - ресурсный потенциал -- народонаселення -- народонаселение -- демографія -- демография -- історія країни -- история страны -- культура країни -- культура страны -- політична система -- политическая система -- економічна система -- экономическая система -- інфраструктура країни -- инфраструктура страны -- туризм Аннотация: Розглянуто поняття простору простору та території, внутрішнього поділу країн,методичні основи оцінки проироди в країнознавстві. Особлива увага приділена країнознавчим аспектам народонаселення, історії та культурі в країнознавчій характеристиці. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Антонюк, Н. В.; Мальська, М. П.; Занько, Ю. С.; Ганич, Н. М. Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Е45 Економіка туризму [] : теорія і практика ; підручник / М. П. Мальська [та ін.] ; Львів. нац. ун-т ім. І. Франка. - К. : Центр учбов. л-ри, 2014. - 538, [2] с. : табл., граф. - ISBN 978-617-673-225-9 : 108.00 грн
Рубрики: Туризм--Економіка--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: экономика туризма -- туристична індустрія -- туристическая индустрия -- економічне планування -- экономическое планирование -- підприємницька діяльність -- предпринимательская деятельность -- маркетингова діяльність -- маркетинговая деятельность -- туристичні підприємства -- туристические предприятия -- туристичні компанії -- туристические компании -- регіональна економіка туризму -- региональная экономика туризма -- державне регулювання туризму -- государственное регулирование туризма Аннотация: Містить системний виклад концепційних положень та прикладних аспектів економіки туризму у контексті сучасних вимог економічної освіти. Викладено засади економічної теорії туризму, сутність і специфіку основних механізмів ринкової економіки туризму, а також фактори, які впливають на мікро- і макроекономіку, методи та засоби економічного регулювання туристичного бізнесу. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Мальська, М. П.; Рутинський, М. Й.; Білоус, С. В.; Мандюк, Н. Л.; Львівський національний університет імені Івана Франка Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
М21 Мальська, М. П. Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) [] : підручник / М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич ; Львів. нац. ун-т ім. І. Франка. - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 303, [1] с. : табл. - Л-ра: с. 239-244. - Дод.: с. 244-303. - ISBN 978-617-673-162-7 : 63.00 грн
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання фывфывфыв: розвиток ресторанного господарства -- развитие ресторанного хозяйства -- управління підприємствами -- управление предприятиями -- виробництво продукції ресторанного господарства -- производство продукции ресторанного хозяйства -- структура виробництва -- структура производства -- технологія процесів обслуговування -- технология процессов обслуживания -- організація обслуговування туристів -- организация обслуживания туристов -- якість обслуговування -- качество обслуживания -- якість послуг -- качество услуг -- якість ресторанної продукції -- качество ресторанной продукции -- стандартизація -- стандартизация -- сертифікація -- сертификация Аннотация: У підручнику розглянуто теоретичні, технологічні та організаційно-прак-тичні засади організації ресторанної справи. Висвітлено питання організації та структури виробництва підприємств ресторанного господарства, організації процесів обслуговування, а також особливості обслуговування туристів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Гаталяк, О. М.; Ганич, Н. М.; Львівський національний університет імені Івана Франка Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1) |