641.5(100)
О-97


    Ощипок, І. М.
    Кухні народів світу [] : навч. посіб. / І. М. Ощипок, П. Х. Пономарьов, М. І. Філь. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 244, [2] с. : табл. - (Вища освіта України). - Літ.: с. 243-244. - ISBN 978-617-574-111-5 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.997(0)
Рубрики: Національні кухні--Рецептура--Зарубіжні країни--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
традиції приготування страв -- традиції споживання страв -- особливості харчування -- характеристика національних страв -- кухні країн Європи -- кухні країн Азії -- кухні країн Північної Америки -- кухні країн Південної Америки -- кухні країн Африки -- обслуговування туристів -- особливості харчування іноземних туристів -- види сніданків
Аннотация: Загальнонаціональні й регіональні кухні народів країн світу: способи приготування і особливості споживання страв, а також організація, форми, системи і методи обслуговування іноземних туристів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Пономарьов, П. Х.; Філь, М. І.
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

640.43(075.8)
О-97


    Ощипок, І. М.
    Барна справа [] : навч. посіб. / І. М. Ощипок, П. Х. Пономарьов ; Укоопспілка. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 278, [10] с. : табл., рис., кольор. іл. - (Вища освіта в Україні). - Дод.: с. 271-278. - Літ.: с. 279. - ISBN 978-617-574-104-7 : 170.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Установи громадського харчування--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
функціонування барів -- обслуговування споживачів -- матеріально-технічне забезпечення -- робоче місце бармена -- асортимент лікеро-горілчаних напоїв -- асортимент пива -- фруктово-ягідні соки -- кава -- напої -- коктейлі -- чай
Аннотация: Організація, функціонування барів, їх класифікація, матеріально-технічне забезпечення, порядок підготовки барів для обслуговування відвідувачів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Пономарьов, П. Х.; Укоопспілка
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)