О-97 Ощипок, І. М. Кухні народів світу [] : навч. посіб. / І. М. Ощипок, П. Х. Пономарьов, М. І. Філь. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 244, [2] с. : табл. - (Вища освіта України). - Літ.: с. 243-244. - ISBN 978-617-574-111-5 : 160.00 грн
Рубрики: Національні кухні--Рецептура--Зарубіжні країни--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: традиції приготування страв -- традиції споживання страв -- особливості харчування -- характеристика національних страв -- кухні країн Європи -- кухні країн Азії -- кухні країн Північної Америки -- кухні країн Південної Америки -- кухні країн Африки -- обслуговування туристів -- особливості харчування іноземних туристів -- види сніданків Аннотация: Загальнонаціональні й регіональні кухні народів країн світу: способи приготування і особливості споживання страв, а також організація, форми, системи і методи обслуговування іноземних туристів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Пономарьов, П. Х.; Філь, М. І. Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
О-97 Ощипок, І. М. Барна справа [] : навч. посіб. / І. М. Ощипок, П. Х. Пономарьов ; Укоопспілка. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 278, [10] с. : табл., рис., кольор. іл. - (Вища освіта в Україні). - Дод.: с. 271-278. - Літ.: с. 279. - ISBN 978-617-574-104-7 : 170.00 грн
Рубрики: Установи громадського харчування--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: функціонування барів -- обслуговування споживачів -- матеріально-технічне забезпечення -- робоче місце бармена -- асортимент лікеро-горілчаних напоїв -- асортимент пива -- фруктово-ягідні соки -- кава -- напої -- коктейлі -- чай Аннотация: Організація, функціонування барів, їх класифікація, матеріально-технічне забезпечення, порядок підготовки барів для обслуговування відвідувачів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Пономарьов, П. Х.; Укоопспілка Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |