Я 66 Янчева, Марина Олександрівна. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [] : навч. посібник / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 304 с. : табл. - Глосарій: с.292-298. - Предм. покажч.: с.299-302. - Л-ра: с.303. - ISBN 978-966-364-765-4 : 057.50 грн
Рубрики: Технологія м'яса і м'ясних продуктів--Навчальні видання фывфывфыв: м'ясо -- мясо -- м'ясопродукти -- мясопродукты -- харчування -- питание -- склад м'яса -- состав мяса -- органолептичні характеристики -- органолептические характеристики -- біохімія тканин -- биохимия тканей -- біохімія органів -- биохимия органов -- забій тварин -- убой животных -- холодильне оброблення -- холодильная обработка -- соління -- соление -- копчення -- копчение -- теплове оброблення -- тепловая обработка -- сушіння -- сушка -- фізичні властивості м'яса -- физические свойства мяса Аннотация: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Пешук, Л.В.; Дроменко, О.Б. Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
П31 Пешук, Л. В. Технологія парфумерно-косметичних продуктів [] : навч. посіб. / Л. В. Пешук, Л. І. Бавіка, І. М. Демідов ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2012. - 371, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 337-340. - Предм. покажч.: с. 341-346. - Дод.: с. 347-368. - ISBN 978-966-364-484-4 : 35.00 грн
Рубрики: Парфумерно-косметична промисловість--Вироби--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: парфумерне виробництво -- класифікація запахів -- натуральні духмяні речовини -- асортимент парфумерних виробів -- експертиза парфумерних виробів -- косметичне виробництво -- класифікація косметики -- косметичні товари -- декоративна косметика -- засоби догляду за шкірою -- виробництво зубних паст -- засоби догляду за волоссям -- туалетне мило Аннотация: Наведено сучасну класифікацію, номенклатуру, властивості парфумерних та косметичних продуктів і туалетного мила, вимоги до їхньої якості, рецептура та технологія виготовлення. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Бавіка, Л. І.; Демідов, І. М.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |