О-64 "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція (9 ; 2021 ; Житомир). Матеріали IX Міжнародної науково-практичної Конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 27-28 травня 2021 року [] / М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся органік" ; [редкол.: О. Скидан та ін.]. - Житомир : Поліс. нац. ун-т, 2021. - 355, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-617-7684-53-3 : 150.00 р. Содержание: Данкевич, В. Є. Перспективи вирощування органічної продукції на присадибних ділянках населення / В. Є. Данкевич, Є. М. Данкевич. - С .71-78. - Бібліогр. в кінці ст. : рис. Савчук, І. М. Продуктивні і забійні якості молодняку свиней за використанням різних високобілкових кормів / І. М. Савчук, Я. В. Черниш, О. О. Лавринюк. - С .98-105 : табл. Паламарчук, Р. П. Застосування філазоніту при вирощуванні кукрудзи / Р. П. Паламарчук [та ін.]. - С .112-118. - Бібліогр. в кінці ст. Другие авторы: Ковальова С. П., Ільніцька О. В., Рубан І. М. Журавель, С. В. Вплив температурного режиму на процес культивування Dendrobaena Venet при виробництві вермикомпосту у контейнерах / С. В. Журавель [та ін.]. - С .119-129. - Бібліогр. в кінці ст. : табл., рис. Другие авторы: Кравчук М. М., Кропивницький Р. Б., Поліщук В. О. Шуляр, А. Л. Найпопулярніші українські органічні продукти та їх виробники / А. Л. Шуляр, В. П. Ткачук, В. Ф. Андрійчук. - С .143-149. - Бібліогр. в кінці ст. : табл., фот. Пиршін, М. І. Потенціал лісогосподарських підприємств в заготівлі органічних об'єктів рослинного світу / М. І. Пиршін. - С .166-172. - Бібліогр. в кінці ст. : табл. Саюк, О. А. Ефективність біопрепаратів проти мікозів картоплі / О. А. Саюк, Р. М. ТрояченкоІ. О. Павлюк. - С .173-178. - Бібліогр. в кінці ст. : табл., рис. Котелевич, В. А. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів-важливі складові продовольчої безпеки / В. А. Котелевич. - С .245-257. - Бібліогр. в кінці ст. Валерко, Р. А. Якість питної води як фактор впливу на стан здоров'я сільського населення / Р. А. Валерко, Л. О. Герасимчук. - С .272-280. - Бібліогр. в кінці ст. : табл., рис. Тимощук, Т. М. Роль сорту у захисті рослин від хвороб за органічного виробництва / Т. М. Тимощук, Г. М. КотельницькаА. В. Дунаєвська. - С .289-293. - Бібліогр. в кінці ст. Назарчук, О. П. Формування урожайності суцвіть ромашки лікарської за органічної технології вирощування / О. П. Назарчук, В. В. Мойсієнко. - С .298-303. - Бібліогр. в кінці ст. : табл. Горобець, О. В. Вивчення попиту на органічну продукцію та заходи щодо його збільшення / О. В. Горобець, А. А. Кравчук. - С .304-312. - Бібліогр. в кінці ст. : рис., табл. Матвійчук, Н. Г. Біологізація вирощування картоплі в короткоротаційній сівозміні Полісся / Н. Г. Матвійчук, Б. В. МатвійчукВ. Б. Ковальов. - С .312-320. - Бібліогр. в кінці ст. : табл.
Рубрики: Органічне виробництво--Україна--Наукові видання Продовольча безпека--Україна--Наукові видання Житомирська область--Органічне виробництво -- Наукові видання фывфывфыв: місцеві видання -- сільське господарство -- агрономія -- агровиробництво -- агротехнології -- агроекологія -- тваринництво -- рослинництво -- бджільництво -- ягідництво -- лісове господарство -- фермерство Аннотация: Сформовано за матеріалами доповідей учасників ІХ Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека". Містить матеріали досліджень, що розкривають проблеми і перспективи розвитку органічного виробництва, роль органічного виробництва у формуванні продовольчої безпеки, особливості органічних технологій виробництва в агрономії й тваринництві, питання маркетингу органічної продукції, вагомість системи вищої освіти у підготовці фахівців органічного виробництва тощо. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Скидан, Олег \ред.\; Романчук, Людмила \ред.\; Раманаускас, Юліус \ред.\; Радзявичюс, Гедиминас \ред.\; Рубан, І. М.; Поліщук, В. О.; Міністерство освіти і науки України; Поліський національний університет; Федерація органічного руху України; Поліський центр органічного виробництва "Полісся органік" Экземпляры всего: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |
О-64 . "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція (9 ; 2021 ; Житомир) Пиршін, М. І. Потенціал лісогосподарських підприємств в заготівлі органічних об'єктів рослинного світу [] / М. І. Пиршін> // Матеріали IX Міжнародної науково-практичної Конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 27-28 травня 2021 року / М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся органік". - Житомир : Поліс. нац. ун-т, 2021. - С. 166-172 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISBN 978-617-7684-53-3
Рубрики: Лісове господарство--Економічний потенціал--Малин, місто (Житомирська олбасть), 21 ст. Лісове господарство--Органічна продукція--Малин, місто (Житомирська область), 21 ст. Малин, місто (Житомирська область)--Лісове господарство--Економічний потенціал, 21 ст. Малин, місто (Житомирська область)--Лісове господарство--Органічна продукція, 21 ст. фывфывфыв: лісогосподарські підприємства -- недеревні ресурси лісу -- другорядні лісоматеріали -- кормові угіддя -- дикорослі рослини -- ягідники -- гриби -- лікарські рослини -- лісове бджільництво -- органічні продукти Аннотация: [У статті обгрунтовується використання лісогосподарських підприємтв у сфері побічного користування лісом, та показано потенціал лісогосподарських підприємств в цілому спектрі послуг та корисностей: випасання худоби, розміщення пасік, заготівля сіна, заготівля деревних соків, збирання та заготівля дикорослих плодів, горіхів, грибів, ягід, лікарських рослин і технічної сировини, лісової підстилки та очерету на прикладі ДП "Малинський лісгосп".] Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Скидан, Олег \ред.\; Романчук, Людмила \ред.\; Раманаускас, Юліус \ред.\; Радзявичюс, Гедиминас \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Поліський національний університет; Федерація органічного руху України; Поліський центр органічного виробництва "Полісся органік""Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція(9 ; 2021 ; Житомир) Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : КР (1) Свободны: КР (1) |