Р25 Ратушенко, Антоніна Тарасівна. Страви з риби та морепродуктів [] : навч. посібник / Ратушенко А. Т. - К. : Кондор, 2010. - 233, [1] с. : фото.кольор. - ISBN 978-966-351-302-7 : 48.00 грн
Рубрики: Рибні страви--Приготування--Рецептура--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: кулінарне використання риби -- кулинарное использование рыбы -- холодні рибні страви -- холодные рыбные блюда -- відварена риба -- отварная рыба -- тушкована риба -- тушеная рыба -- рибні закуски -- рыбные закуски Аннотация: Основні прийоми підготовки до кулінарної обробки риби та нерибних продуктів моря. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Ц 58 Циганенко, Віктор Олексійович. Домашні кондитерські вироби [] / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко. - К. : Кондор, 2011. - 249, [3] с. : табл., рис. - Дод.: с. 246-249. - ISBN 978-966-351-336-2 : 48.00 грн
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання фывфывфыв: кухонний посуд -- кухонная посуда -- східні солодощі -- восточные сладости -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- вафельне тісто -- вафельное тесто -- марципан -- жельовані фрукти -- желированные фрукты -- креми -- кремы -- суфле -- солодкі страви -- сладкие блюда -- варення -- варенье -- желе -- сиропи -- сиропы -- оформлення кондитерських виробів -- оформление кондитерских изделий Аннотация: Рецепти кондитерських виробів - від найпростіших до складних, вигадливих, рекомендації щодо приготування різних видів тіста. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Здобнов, Олександр Іванович; Ратушенко, Антоніна Тарасівна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |