С 40 Сирохман, І. В. Якість і безпечність зерноборошняних продуктів [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова . - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 384 с. : табл. - Бібліогр.: с. 363-381. - ISBN 966-364-359-9 : 045.00 грн, 041.00 грн
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Якість продуктів--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: якість проодуктів харчування -- забруднення харчових продуктів -- безпечність споживання зернових продуктів -- шляхи підвищення якості зерна -- харчові добавки -- споживні властивості хлібобулочних виробів -- мікробіологічна безпека -- стабілізування якості хліба Аннотация: Розглянуто вплив різних чинників на якість і безпечність зерна, борошна, крупів, хлібобулочних і макаронних виробів. Держатели документа: ЖОУНБ Доп.точки доступа: Лозова, Т.М. Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |