Т 58 Топольник, Віра Григорівна. Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю [] : навч. посіб. / Топольник В. Г., Котляр М. А. - Львів : Магнолія 2006, 2009. - 210, [6] с. : табл., рис. - (Вища освіта в Україні). - Літ.: с. 208-210. - ISBN 978-966-20-25-03-0 : 60.00 грн
Рубрики: Метрологія--Україна--Навчальні видання Продукція--Якість--Управління--Україна--Навчальні видання Продукція--Сертифікація--Україна--Навчальні видання фывфывфыв: технічні вимірювання -- засоби вимірювань -- метрологічна служба України -- системи стандартів -- державна служба стандартизації -- система сертифікації України -- структура УкрСЕПРО -- атестація виробництва -- сертифікація продукції -- сертифікація послуг -- штрихове кодування -- управління якістю -- стандарти систем управління Аннотация: Фізичні величини та їх вимірювання, організаційна структура та функції метрологічної служби України, нормативні документи, що використовуються в системі стандартизації України, система сертифікації продукції УкрСЕПРО, розвиток систем управління якістю продукції. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Котляр, Микола Андрійович Экземпляры всего: 2 ВВ (2) Свободны: ВВ (2) |
Т58 Топольник, Віра Григорівна. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [] : навч. посіб. / В. Г. Топольник ; М-во освіти і науки України, Донець. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 326, [1] с. : рис., табл. - (Вища освіта в Україні). - Літ.: с. 259-263. - Глосарій: с. 290-302. - Дод.: с. 303-326. - ISBN 978-617-574-054-5 : 250.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Управління--Якість--Україна--Навчальні видання фывфывфыв: управління якістю -- системи управління якістю -- управління системою -- управління процесами -- визначення якості продукції -- випуск продукції -- якість послуг -- кваліметрія готельно-ресторанного господарства -- якість продуктів харчування -- оцінювання обслуговування -- оцінювання готельних послуг -- оцінювання персоналу -- аналіз вимог споживачів -- керування виробництвом послуг -- управління процесом продажу Аннотация: Менеджмент якості в сучасних умовах і створення систем якості в готельно-ресторанному господарстві, методична база оцінювання, кваліметрія об'єктів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |