Х22 Харчишина, Олена Володимирівна. Формування організаційної культури в системі менеджменту підприємств харчової промисловості [] : монографія / Харчишина Олена Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2011. - 289, [1] с. : рис., табл., портр. - Літ.: с. 257-269. - Дод.: с. 270-289. - У змісті: Особливості сучасного стану та тенденції розвитку галузі харчової промисловості Житомирської області. - ISBN 978-966-485-095-4 : 35.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Економіка--Україна--Наукові видання Харчові підприємства--Управління--Україна--Наукові видання Харчова промисловість--Житомирська область--Наукові видання Житомирська область--Харчова промисловість -- Наукові видання фывфывфыв: місцеві видання -- местные издания -- організаційна культура підприємства -- организационная культура предприятия -- культура організації -- культура организации -- корпоративна культура -- корпоративная культура -- обряди організації -- обряды организации Аннотация: Дослідження теоретичних засад організаційної культури в контексті сучасної парадигми менеджменту, аналіз сучасного стану галузі харчової промисловості України та Житомирської області, проблеми і перспективи формування організаційної культури в системі управління підприємствами харчової промисловості України. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Національний університет харчових технологій Экземпляры всего: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |