М54 Методи контролю якості харчової продукції [] : навч. посіб. / [О. І. Черевко [та ін.] ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, СНАУ. - Суми : Унів. кн., 2013. - 511, [1] с. : табл., рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 500-504. - Дод.: с. 505-511. - ISBN 978-966-680-583-9 : 150.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: харчові продукти -- органолептичне оцінювання -- оцінювання безпечності продуктів -- фізико-хімічні показники якості -- міжгалузеві стандарти методів контролю -- якість продукції тваринництва -- якість рослинних жирів -- якість хлібобулочних виробів -- якість кондитерських виробів -- контроль безалкогольних напоїв -- контроль харчових концентратів -- лабораторії харчових виробництв Аннотация: Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Л. Р.; Крайнюк, Л. М. \ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі, СНАУ Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
У67 Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування [] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред. Л. О. Касілова. - Суми : Унів. кн., 2015. - 279 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 202-278. - ISBN 978-966-680-724-6 : 121.00 грн
Рубрики: Лікувальна кулінарія--Якість--Навчальні видання для вищої школи Лікувальна кулінарія--Продовольча безпека--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: раціональне харчування -- рациональное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- лікувальні дієти -- лечебные диеты -- безпека кулінарної продукції -- безопасность кулинарной продукции -- санітарно-гігієнічні вимоги -- санитарно-гигиенические требования -- харчоблоки лікувальних закладів -- пищеблоки лечебных заведений -- організація харчування -- организация питания -- заготівельні підприємства -- заготовительные предприятия -- меню-замовлення -- меню-заказ -- оформлення техологічних карт -- оформление технологических карт -- автоматизоване робоче місце медсестри -- автоматизированное рабочее место медсестры -- складання дієт -- составление диет -- гігієнічні норми -- гигиенические нормы Аннотация: Дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування відповідно до системного підходу до формування якості й безпеки дієтичної кулінарної продукції. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколоївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О. \ред.\ Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Д44 Дієтичне харчування [] : підручник / О. І. Черевко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - 2-ге вид., стер. - Харків : ХДУХТ : Світ книг, 2019. - 359, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 358-359. - ISBN 978-966-2678-42-0 : 198.00 грн
Рубрики: Раціональне харчування--Дієтична кулінарія--Навчальні видання для вищої школи Дієти--Харчові продукти--Рецептура--Популярні видання фывфывфыв: дієтичне харчування -- базисні дієти -- номерна система дієт -- раціональне харчування -- харчування вагітних жінок -- кулінарна дієтична продукція -- дієтична продукція Аннотация: Підходи до дієтичного харчування, базисні дієти, особливості дієтичного харчування при різних захворюваннях органів та систем, та технології. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Черевко, Олександр Іванович; Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
П84 Процеси і апарати харчових виробництв [] : лабораторний практикум : навч. посіб. / [О. І. Черевко та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ книг, 2018. - 167, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 156. - Дод.: с. 157-167. - ISBN 978-966-2678-08-6 : 207.00 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Харчове обладнання--Навчальні видання фывфывфыв: моделювання процесів -- моделювання апаратів -- гідравліка в харчових виробництвах -- мембранний апарат -- коефіцієнт тепловіддачі -- теплова обробка харчових продуктів -- барометричний конденсатор -- конвективна сушарка -- процес екстрагування Аннотация: Основні визначення і розрахункові формули для розв'язання задач, опис лабораторної установки, порядок оформлення звіту. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Маяк, Віталій Іванович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Харківський державний університет харчування та торгівлі Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Ч-46 Черевко, Олександр Іванович. Процеси і апарати харчових виробництв [] : підручник / О. І. Черевко, А. М. Поперечний. - [2-ге вид., допов. та випр.]. - Харків : Світ книг, 2018. - 494, [1] с. : рис. - Літ.: с. 487-490. - ISBN 978-9662678-15-4 : 90.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Харчове обладнання--Навчальні видання фывфывфыв: харчові продукти -- гідравлічні машини -- гідромеханічні процеси -- механічні процеси -- теплові процеси -- масообмінні процеси -- процеси сорбції -- екстрагування -- сушіння -- кристалізація -- розчинення -- біохімічні процеси Аннотация: Поняття, класифікація, моделювання процесів та апаратів харчової галузі, описуються гідравлічні, гідромеханічні, механічні, теплові, масообмінні та біохімічні процеси. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Поперечний, Анатолій Микитович Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |