С48 Слободнюк, Руслан Євгенійович. Аналітична хімія та аналіз харчової продукції [] : навч. посіб. / Р. С. Слободнюк, А. Б. Горальчук ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Київ : Кондор, 2018. - 334, [2] с. : рис., табл. - Дод.: с. 328-333. - Літ.: с. 334. - ISBN 978-617-7582-32-7 : 330.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Аналіз--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): хімічна рівновага в гемогенних системах -- хімічна рівновага в гетерогенних системах -- комплексні сполуки -- окисно-відновні реакції -- якісний аналіз -- аналіз катіонів -- аналіз аніонів -- аналіз невідомої речовини -- гравіметричний аналіз -- титриметричний аналіз -- фізико-хімічні методи аналізу -- оптичні методи аналізу -- електрохімічні методи аналізу -- хроматографічні методи аналізу -- аналіз харчової продукції -- аналіз кулінарної продукції Анотація: Теоретичні основи аналітичної хімії, якісного хімічного аналізу й найважливіші методи кількісного та фізико-хімічного аналізу. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Горальчук, Андрій Богданович; Міністерство освіти і науки УкраїниХарківський державний університет харчування і торгівлі Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |