24.2
В 22


    Вацуро, Ксения Вячеславовна.
    Именные реакции в органической химии [] : справочник / К. В. Вацуро, Г. Л. Мищенко ; [ред.: М. Н. Пастушенко, Г. Н. Гостеева]. - М. : Химия, 1976. - 528 с. - Лит. в конце ст. - Указ. имен: с. 512-522. - Указ. назв.: с. 523-528. - 2.21 р.
ББК 24.2
Рубрики: Органічні реакції--Органічна хімія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
алкилирование -- алкілування -- ароматизация -- ароматизація -- бромирование -- бромування -- галогенирование -- галогенування -- гидратация -- гідратація -- гидролиз -- гідроліз -- реакции замещения -- реакції заміщення -- изомеризация -- ізомеризація -- нитрование -- нітрування -- окисление -- окислення -- фторирование -- фторування -- хлорирование -- хлорування -- циклизация -- циклізація
Анотація: Описание более 750 реакций, используемых в качестве методов синтеза.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мищенко, Галина Львовна; Пастушенко, М. Н. \ред.\; Гостеева, Г. Н. \ред.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)

641.4+663.25
Л67


    Лишенко, Іван Дмитрович.
    Домашнє консервування і виноробство [] : основи технології, рецепти і секрети / І. Д. Лишенко. - Київ : Вища шк., 1994. - 159 с. : табл. - Літ.: с. 159. - ISBN 5-11-004392-2 : 80.000 крб
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Домашнє консервування--Практичні посібники
   Виноробство--Рецепти--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
овочеві консерви -- консерви з баклажанів -- консерви з капусти -- засолювання овочів -- квашення овочів -- мочіння овочів -- засолювання грибів -- фруктові консерви -- варення -- желе -- сушка плодів -- купажні домашні вина -- яблучне вино -- ароматизація вин -- плодово-ягідні вина
Анотація: Корисні властивості плодів, овочів, грибів, способи їх консервування, технологія приготування домашніх вин.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)