Я 66 Янчева, Марина Олександрівна. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [] : навч. посібник / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 304 с. : табл. - Глосарій: с.292-298. - Предм. покажч.: с.299-302. - Л-ра: с.303. - ISBN 978-966-364-765-4 : 057.50 грн
Рубрики: Технологія м'яса і м'ясних продуктів--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): м'ясо -- мясо -- м'ясопродукти -- мясопродукты -- харчування -- питание -- склад м'яса -- состав мяса -- органолептичні характеристики -- органолептические характеристики -- біохімія тканин -- биохимия тканей -- біохімія органів -- биохимия органов -- забій тварин -- убой животных -- холодильне оброблення -- холодильная обработка -- соління -- соление -- копчення -- копчение -- теплове оброблення -- тепловая обработка -- сушіння -- сушка -- фізичні властивості м'яса -- физические свойства мяса Анотація: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Пешук, Л.В.; Дроменко, О.Б. Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
С86 Строев, Евгений Алексеевич. Биологическая химия [] : учеб. для студентов фармацевт. ин-тов и фак. высш. мед. учеб. заведений / Е. А. Строев. - М. : Высш. шк., 1986. - 479 с. : ил. - Лит.: с. 459-460. - Предм. указ.: с. 461-474. - 1.80 р. Рубрики: Біохімія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): биохимия -- біохімія -- клетки -- клітини -- биохимия тканей -- біохімія тканин -- биохимия органов -- біохімія органів -- прикладная биохимия -- прикладна біохімія -- паталогии -- паталогії -- липиды -- ліпіди -- ферменты -- ферменти -- белки -- білки -- углеводы -- вуглеводи Анотація: Учебник состоит из четырех частей, в которых рассмотрены молекулярные основы структурной организации клеток, их жизнедеятельности и патологии, функциональная биохимия тканей и органов и прикладная биохимия. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |