М 54 Методичні положення та норми продуктивності для хлібопекарського виробництва [] / В. В. Вітвіцький [та ін.]. - К. : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2006. - 328 с. : табл. - (Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"). - ISBN 966-8785-27-4 : 027.00 грн
Рубрики: Економіка харчової промисловості--Наукові видання Хлібопекарське виробництво--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): трудовий процесс -- трудовой процесс -- норми продуктивності -- нормы продуктивности -- випікання хліба -- хлебопечение Анотація: Норми продуктивності і часу на виробництво хлібобулочних виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Вітвіцький, В.В.; Ковальчук, В.І.; Ковальчук, І.С.; Полонська, О.М. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Н72 Новікова, Ольга Володимирівна. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. / О. В. Новікова ; М-во освіти і науки України. - 2-ге вид., переробл. та допов. - Київ : Ліра-К, 2016. - 538, [2] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 215.00 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання для вищої школи Борошняні кондитерські вироби--Технології--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): хлібобулочна сировина -- харчова цінність хліба -- види хлібобулочних виробів -- приготування хліба -- тісто -- оброблення тіста -- випікання хліба -- зберігання хліба -- вихід хліба -- якість хліба -- хвороби хліба -- дефекти хліба -- цукристі заготовки -- кондитерські креми -- замішування тіста -- дріжджове тісто -- бездріжджове тісто -- тістечка -- торти -- праця кондитера Анотація: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Міністерство освіти і науки України Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Г 71 Горячева, Анна Феоктистовна. Сохранение свежести хлеба [] / А. Ф. Горячева, Р. В. Кузьминский. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 240 с. : рис., табл. - Лит.: с. 228-235. - Предм. указ.: с. 236-237. - 2.10 р.
Рубрики: Хліб--Зберігання--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): черствение хлеба -- черствіння хліба -- усыхание хлеба -- всихання хліба -- хлебопекарное сырье -- хлібопекарська сировина -- способы приготовление теста -- способи приготування хліба -- режим выпечки хлеба -- режими випікання хліба -- хранение хлеба -- зберігання хліба -- замораживание хлебобулочных изделий -- заморожування хлібобулочних виробів -- скорость черствения хлеба -- швидкість черствіння хліба -- переработка черствого хлеба -- переробка черствого хліба Анотація: Даны научные представления о процессах старения и усыхания хлеба, описаны способы замедления данных процессов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Кузьминский, Руслан Владимирович Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
А 65 Андреев, Анатолий Николаевич. Производство сдобных булочных изделий [] : учеб. пособие / А. Н. Андреев, С. А. Мачихин. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 190 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий). - Лит.: с. 188. - ISBN 5-10-000861-X : 0.25 р.
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Технологія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): ассортимент булочных изделий -- асортимент булочних виробів -- сдобное тесто -- здобне тісто -- разделка сдобного теста -- оброблення здобного тіста -- выпечка сдобных изделий -- випікання здобного тіста -- пироги Анотація: Приведен ассортимент сдобных булочных изделий, изложена технология приготовления теста, его разделка и выпечка. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мачихин, Сергей Александрович Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
З-43 Зверева, Лидия Федоровна. Технология хлебопекарного производства [] : учебник для проф.-техн. училищ / Л. Ф. Зверева. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1979. - 304 с. : рис., табл. - (Для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 299. - 0.65 р.
Рубрики: Хлібні вироби--Технології виготовлення--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): химический состав продуктов -- хімічний склад продуктів -- хлебопекарное сырье -- хлібопекарська сировина -- замес теста -- замішування тіста -- созревание теста -- дозрівання хліба -- способы приготовления теста -- способи виготовлення хліба -- разделка теста -- оброблення тіста -- выпечка хлебных изделий -- випікання хлібних виробів -- хранение хлеба -- зберігання хліба -- болезни хлеба -- хвороби хліба -- улучшители хлебных изделий -- покращувачі хлібних виробів -- бараночные изделия -- бублики -- сдобные пшеничные сухари -- здобні пшеничні сухарі -- технохимический контроль производства -- технохімічний контроль виробництва Анотація: Описаны все стадии технологического процесса производства хлебных изделий. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Кашкаров, Андрей. Ремонт автоматической хлебопечки [] / А. Кашкаров> // Радиоаматор. - 2020. - N 5/6. - С. 48-50 : рис. Рубрики: Побутова техніка--Ремонт--Схеми Кл.слова (ненормовані): бытовая техника -- выпекание формовочного хлеба -- випікання формового хліба -- электродвигатель хлебопечки -- електродвигун хлібопічки -- типичные неисправности хлебопечки -- типові несправності хлібопічки Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
16 жовтня Всесвітній День Хліба []> // Українська Родина. - 2019. - N 4. - С. 26-27 : фот. . - ISSN 1819-9550 Рубрики: Харчування--Традиції--Хліб--Україна Кл.слова (ненормовані): Всесвітній день хліба -- випікання -- майстер-класи -- живий хліб -- трипільський хліб Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |