М 54 Методичні положення та норми продуктивності для хлібопекарського виробництва [] / В. В. Вітвіцький [та ін.]. - К. : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2006. - 328 с. : табл. - (Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"). - ISBN 966-8785-27-4 : 027.00 грн
Рубрики: Економіка харчової промисловості--Наукові видання Хлібопекарське виробництво--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): трудовий процесс -- трудовой процесс -- норми продуктивності -- нормы продуктивности -- випікання хліба -- хлебопечение Анотація: Норми продуктивності і часу на виробництво хлібобулочних виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Вітвіцький, В.В.; Ковальчук, В.І.; Ковальчук, І.С.; Полонська, О.М. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Н72 Новікова, Ольга Володимирівна. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. / О. В. Новікова ; М-во освіти і науки України. - 2-ге вид., переробл. та допов. - Київ : Ліра-К, 2016. - 538, [2] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 215.00 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання для вищої школи Борошняні кондитерські вироби--Технології--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): хлібобулочна сировина -- харчова цінність хліба -- види хлібобулочних виробів -- приготування хліба -- тісто -- оброблення тіста -- випікання хліба -- зберігання хліба -- вихід хліба -- якість хліба -- хвороби хліба -- дефекти хліба -- цукристі заготовки -- кондитерські креми -- замішування тіста -- дріжджове тісто -- бездріжджове тісто -- тістечка -- торти -- праця кондитера Анотація: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Міністерство освіти і науки України Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |