Д 66 Домашнее приготовление тортов, пирожных, печенья, пряников, пирогов []. - Киев : Орион, 1996. - 384 с. : рис. - ISBN 5-7707-9591-3 : 5.20 грн
Рубрики: Домашня кулінарія--Борошняні кондитерські вироби--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): домашняя кулинария -- мучные кондитерские изделия -- кухонный инвентарь -- кухонний інвентар -- кремы -- креми -- сахаристые заготовки -- цукристі заготовки -- украшение мучных изделий -- оздоблення борошняних виробів -- изделия из дрожжевого теста -- вироби із дріжджового тіста -- изделия из пресного теста -- вироби із прісного тіста -- изделия из песочного теста -- вироби із пісочного тіста -- заварное тесто -- заварне тісто -- сдобное тесто -- здобне тісто Анотація: Приводятся рецепты приготовления мучных кондитерских изделий; рецепты на приготовление заготовок к этим изделиям, их обработка и хранение. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П99 500 видов домашнего печенья [] : из венгер. кухни : печенье, пироги, торты, кремы, напитки, бутерброды и т. д. / [сост. К. А. Бибиков ; фотоил. А. Ф. Попова]. - Ужгород : Карпати, 1987. - 213, [3] с. : ил., фот. - 10.00 грн, 1.40 р. грн
Рубрики: Кухня угорська--Борошняні кондитерські вироби--Рецептура--Популярні видання Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): изделия из дрожжевого теста -- вироби із дріжджового тіста -- изделия из слоеного теста -- вироби із листкового тіста -- торты -- торти -- пончики -- блины -- млинці -- мороженое -- морозиво -- джемы -- джеми -- напитки -- напої -- бутерброды -- бутерброди Анотація: В книге содержатся рецепты из венгерской кухни для приготовления разнообразных изделий из муки, а также бутербродов, кремов, мороженого, повидла, кофе и т. д. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бибиков, Константин Антонович \сост.\; Попов, А. Ф. \худож.\ Примірників всього: 2 ФОНД (2) Свободны: ФОНД (2) |
Ц 58 Циганенко, Віктор Олексійович. Домашні кондитерські вироби [] / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, В. К. Селезньов. - 2-ге вид., стер. - Київ : Техніка, 1993. - 237 с. : кол. іл., рис. - Дод.: с. 232-234. - ISBN 5-335-01244-7 : 7000.00 грн Рубрики: Кондитерські вироби--Домашнє приготування--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): кухонний посуд, інвентар -- сировина для кондитерських виробів -- вироби із дріжджового тіста -- вироби із листкового тіста -- торти -- цукристі напівфабрикати -- жельовані фрукти -- марципан -- креми -- морозиво -- парфе -- пудинги -- варення -- діабетичні кондитерські вироби -- оформлення кондитерських виробів Анотація: Наведені різноманітні рецепти кондитерських виробів - від найпростіших і дешевих до складних, вигадливих. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Здобнов, Олексій Іванович; Селезньов, Віктор Кіндратович Примірників всього: 5 ВВ (5) Свободны: ВВ (5) |