К84 Крусь, Галина Николаевна. Технология сыра и других молочных продуктов [] : учеб. для учащихся сред. спец. учеб. заведений / Г. Н. Крусь, И. М. Кулешова, Н. И. Дунченко ; под ред. Г. Н. Крусь. - М. : Колос, 1992. - 320 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 316. - ISBN 5-10-000951-9 : 8.90 крб
Рубрики: Сироварство--Технологія--Навчальні видання Молочні продукти--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): обработка молока -- обробка молока -- транспортирование молока -- транспортування молока -- технология сыра -- технологія сиру -- технология сливочного масла -- технологія вершкового масла -- технология молочных консервов -- технологія молочних консервів -- технология продуктов детского питания -- технологія продуктів дитячого харчування -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- производство молочных продуктов -- виробництво молочних продуктів -- производство мороженого -- виробництво морозива -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко Анотація: Технологический процесс производства сыров и особенности технологии отдельных видов сыра, методы обработки молока в сыроделии. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Кулешова, Ираида Михайловна; Дунченко, Нина Ивановна; Крусь, Галина Николаевна \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), АБ (1) Свободны: ВВ (1), АБ (1) |
Г17 Гальперин, Давид Миронович. Оборудование молочных предприятий: монтаж, наладка и ремонт [] : справочник / Д. М. Гальперин ; [гл. ред. Я. И. Костин ; редкол.: В. П. Аристова и др.]. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 352 с. : рис., табл. - (Технология и техника промышленного производства цельномолочных и молочноконсервных продуктов). - Прил.: с. 337-343. - Лит.: с. 344. - Предм. указ.: с. 345-347. - ISBN 5-10-001187-4 : 1.90 р.
Рубрики: Молочне виробництво--Підприємства--Обладнання--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): молочное производство -- производство молочных продуктов -- виробництво молочних продуктів -- охрана труда -- охорона праці Анотація: Подготовка и производство монтажных, наладочных и ремонтных работ технологического оборудования. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Костин, Я. И. \ред.\; Аристова, В. П. \ред.\; Вайнберг, А. Я. \ред.\; Королева, Н. С. \ред.\; Крашенинин, П. Ф. \ред.\ Примірників всього: 3 ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: ФОНД (2), ВВ (1) |
Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами [] / С. В. Мерзлов [та ін.]> // Наука та інновації = Science and Innovation. - 2018. - N 6. - С. 24-37 : рис. - Літ: с. 34-37 . - ISSN 1815-2066 Рубрики: Якість--Управління--Продовольча безпека--Молочні продукти--Біотехнологія--Апітерапія Кл.слова (ненормовані): безпечність молочних продуктів -- виробництво молочних продуктів -- технологічний процес виробництва йогурту -- критерії оцінки чинника небезпеки -- показники якості йогурту Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мерзлов, С. В.; Рудакова, Т. В.; Сніжко, О. О.; Ломова, Н. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Патика, Наталія Іванівна. Конкурентоспроможність та позиціонування України на світовому ринку молочної продукції [] / Н. І. Патика> // Економіка АПК. - 2019. - N 5. - С. 77-86 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Молочні продукти--Ринок (екон.)--Конкуренція (екон.)--Україна Кл.слова (ненормовані): світовий ринок молокопродуктів -- виробництво молочних продуктів Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |