Н72 Новікова, Олена Володимирівна. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : навч. посібник / О. В. Новікова. - Вид. 2-е, переробл. та допов. - К. : Ліра-К, 2015. - 540 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 160.00 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання для вищої школи Борошняні кондитерські вироби--Технології--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): виробництво хліба -- вихід хліба -- зберігання хліба -- транспортування хліба -- якість хліба -- борошняні кондитерські вироби -- напівфабрикати борошняних кондитерських виробів -- креми кондитерські -- оздоблення напівфабрикатів -- дріжджове тісто -- бездріжджове тісто -- тістечка -- торти -- якість кондитрської продукції -- організація праці кондитера Анотація: Комплексна технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів сировина, характеристика способів приготування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Денисюк, Степан. Клятва пекаря [] / [бесіду вів Сергій Бовкун]> // Житомирщина : обл. офіц. громад.-політ. газета. - 2019. - N 55(24-26 лип.). - С. 4 : фот. Рубрики: Хлібозаводи--Ємільчине, селище міського типу (Житомирська область) Хлібопекарське виробництво--Ємільчине, селище міського типу (Житомирська область) Ємільчине, селище міського типу (Житомирська область)--Хлібозаводи Ємільчине, селище міського типу (Житомирська область)--Хлібопекарське виробництво Кл.слова (ненормовані): виробництво хліба -- хлібозаводи -- інтерв'ю Анотація: [Інтерв'ю з директором ПрАТ "Ємільчинський хлібозавод" Степаном Денисюком]. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бовкун, Сергій \кор.\ Є примірники у відділах: всього 2 : КР (2) Вільні: КР (2) |
Л12 Лабораторный практикум по общей технологии пищевых производств [] : учеб. пособие / [А. А. Виноградова [и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 336 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 334. - ISBN 5-10-002282-5 : 3.70 крб. Рубрики: Харчові виробництва--Сировина--Методи аналізу--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): пищевые производства -- состав сырья -- склад сировини -- состав готовой продукции -- склад готової продукції -- производство хлеба -- виробництво хліба -- производство кондитерских изделий -- виробництво кондитерських виробів -- производство макаронных изделий -- виробництво макаронних виробів -- производство пищевых концентратов -- виробництво харчових концентратів Анотація: Методы анализа качества сырья для производства хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищеконцентратов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Виноградова, Антонина Алексеевна; Мелькина, Галина Михайловна; Фомичева, Лидия Алексеевна; Шебершнева, Нелли Николаевна; Ковальская, Л. П. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |